Programajánló
Szeptember 2020
H K S C P S V
311 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4
Ebben a hónapban
Hírfolyam
14:42 
Csongrád megyében is támogatják a Mintamenza program terjedését
14:41 
Ukrán válság - Az oroszok hajók elsüllyesztésével foglyul ejtették az ukrán flotta egy részét
14:40 
Ukrán válság - Orosz lap: Viktor Janukovicsot állítólag infarktussal kórházban kezelik
14:38 
Versenyuszoda épül Gödöllőn
14:36 
Ukrán válság - Magyar katona vezeti az EBESZ katonai megfigyelőit
13:44 
Diszkótragédia - Fenntartotta a korábbi jogerős ítéletet a Kúria a West Balkán-ügyben
Szeged
Szegedi hírek
Bőrgyógyászati távkonzultációs rendszert fejlesztettek Szegeden
Vízilabda ob I - Molnár Tamásék Diapolo Szeged VE néven folytatják
Színházi világnapi programok Szegeden
Elfogadták szegedi önkormányzat 2014-es költségvetését
FIGYELEM! MENETREND MÓDOSÍTÁS!
Magazin
Uccai dumák
Madagaszkár
Játék
Kivirágzás vezényszóra
Autók
Megálmodta, megtervezte saját szupersportautóját
Helyi sport Helyi sport
Kati néni, akkor most, hogy van ez?
Munkatársunktól   2007 May 19, Saturday  

Érem nélkül maradt ötszáz egyesben és párosban, a női kajak szakág. A kajak és kenu kettes, valamint a kajak négyes ezüstöt, a kenu négyes bronzérmet nyert a férfiak versenyében.
  Hozzászólások Nyomtat E-mail PDF

Az ezer méteres sikerekhez képest visszafogottabban szerepelt a magyar kajak-kenu válogatott a MOL világkupa második napján, az ötszázas döntőkben.

Mivel a hölgyek négyes fináléját már tegnap megrendezték, s ott a németek mögött egy ezüst és egy bronzérem jutott a mieinknek, nagy figyelemmel fordult a szakma a női döntők felé. Mindenki arra volt kíváncsi, mennyit ártott a Fábiánné kontra Janics vitát követő nyilatkozat háború. Nos kérem nem kellett csalódnunk, igazi magyar eredmény született. Vagyis terített betli. Az olimpia óta verhetetlen Kovács, Janics páros szétszedésével szereztünk egy hatodik helyet. Míg egyesben a lelkileg leamortizált Kovács Kati lemaradt a dobogóról. Igaz az aktuális világ és Európa bajnok Benedek Dalmát legalább megelőzte. Ha nincs meg a tegnapi négyes ezüst, akkor minden idők legnagyobb buktájának lehettünk volna tanúi egy olyan tavalyi vb után, ahol mind három arany a mienk volt.

Mert ismerik a magyar mondást, ha egyszer nincs ellenfelünk, majd keresünk magunknak, belülről. Mert igaz, hogy Natasa nem tud úszni, nem tud futni, noch da zu még a súlyzóban is az utolsó a Rozsnyói műhelyben. Egy dolgot tud, de azt nagyon, kajakozni és győzni.

S, valóban nem tud viselkedni, már mint az edzője értékrendje szerint. Így meg kell alázni, ki kell közösíteni, s ha az elmúlt években először a szövetségi kapitány, érezve a veszélyt szembe megy a véleményével, le kell mondatni.

Kati néni, bejött, gratulálunk! Az, hogy az elmúlt héten, kétszázon sem párosban sem négyesben már nem tudtak versenyt rendezni, a magyar sport múlt évi legsikeresebb szakágában, az már a jövőt is megmutatja.  

Nem tudom, hogy olvasva Benedek Dalma eredményeit, most mit gondol az elüldözött Simon Miklós?

De hagyjuk a fekete levest, foglalkozzunk a fiúkkal.

Egyesben nem volt magyar induló a kenu döntőben. A kajakosoknál Vereckei Ákos sem került az első háromba, igaz Benkő „Bió" csak a B döntőben vitézkedhetett.

A párosok hozták a legszebb magyar sikereket, mind a Kammerer, Kucsera, mind a Kolonics, Kozmann duó ezüstöt lapátolt össze.

Kenu négyeseknél a két belorusz egység mögött Metkáék lettek a harmadikok (Metka, Mike, Sáfrán, Balázs). A kajak négyesben a két szegedivel felálló (ülő), magyar csapat, a világbajnok révkomáromi magyar fiúkból összehozott szlovák egység mögött az ezüstöt szerezték meg. A Gyökös Lajos által „sztrókolt" négyes, az ötödik lett.

Holnap már Janics is hajóba száll kétszáz egyesben. Most megmutathatja, mit tud. Ha nyer, kihagyhatatlan lesz a válogatottből, ha csak nem Fábiánné lesz a szövetségi kapitány, Angyal Zoltán helyett!


Hozzászólások Kedves Olvasó! Jelentkezzen be és akkor hozzászólhat a témához!Webradio.hu - Szegedi, országos és sport hírek a nap 24 órájában!:HírekContent on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player