Somogyi-könyvtár könyvajánlója
Marton Mária: Tájképre nincs idõ
ImageA Tájképre nincs idõ úgy néz vissza egy korra - amit jobb híján szocializmusnak nevezünk- , hogy éltek, szenvedtek és szerettek itt emberek, akik... Nos, hogyan is? Ez derül ki a regénybõl, ha tetszik, a lányregények érzelmi sorsfordulataival.
Stephen Clarke: Egy év a Francban
Jolsvai András: Ma még csak szerda
Sarah Turnbull: Kezdjük újra Párizsban!
Képzeletbeli kalandozás az egykori Monarchiában
Andrej Malgin: Az elnök tanácsadója
Könyv
Hírlevél
Hírlevél
Programajánló
Mrcius 2023
H K S C P S V
27281 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
Ebben a hnapban
Színikínálat
Gyüjtemény
WebKozmo
Piczil Márta: Nem véletlen az õsi szereposztás
Relax
Vidám képek
Eltemette elefántja
Filmleírások
Feketék fehéren
Somogyi-könyvtár könyvajánlója Somogyi-könyvtár könyvajánlója
Búbocska
Somogyi-könyvtár   2007 March 12, Monday  
Image
Orbán János Dénes egy hihetetlenül mókás meseregénnyel lepte meg az ifjúságot. Búbocska egy fekete, vöröses hajú, szeplõs ördög. Pontosabban kisördög, aki a gyerekekhez hasonlóan iskolába jár.
Olvasi rtkels:starstarstarstarstar / 31
rtkelje n is! starstarstarstarstar
  Hozzszlsok Nyomtat E-mail PDF
Persze nem hagyományos iskolába, hanem az Ördögoskolába, ahol bizony az élet nem habostorta, hiszen nem a Mennyben, hanem a Pokolban van. Micsoda ötlet! Hiszen a kis „ördögfiókákat" - az izgõ-mozgó, rosszcsont gyerekeket - mi más érdekelné, ha nem éppen egy igazi ördögfiók? Búbocska pedig valóságos kis pokolfajzat a javából, aki rendre újabb és újabb kalandokba, kalamajkákba keveredik. Az író mellett persze elismerés illeti Csillag Istvánt is, aki "az ördögöket a festõállvány elé terelte, és megörökítette". Munkájuk nyomán egyedülálló kötet született, melyet nem csak gyermekeik, hanem a szülõk figyelmébe is ajánlok.


A 125 éves Somogyi-könyvtár új rovatot indít a Webradio oldalán. Ezen a lapon rendszeresen sikerlistás, kölcsönözhetõ könyveiket ajánlják az olvasók figyelmébe.
Az oldalt böngészve az olvasók nem csak könyvajánlókat tekinthetik meg, de folyamatosan tájékozódhatnak a könyvtárak aktuális rendezvényeirõl, szolgáltatásairól is.

Hozzszlsok Kedves Olvas! Jelentkezzen be s akkor hozzszlhat a tmhoz!Webradio.hu - Szegedi, orszgos s sport hrek a nap 24 rjban!:Hírek arrow GyûjteményContent on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player