Somogyi-könyvtár könyvajánlója
Marton Mária: Tájképre nincs idő
ImageA Tájképre nincs idő úgy néz vissza egy korra - amit jobb híján szocializmusnak nevezünk- , hogy éltek, szenvedtek és szerettek itt emberek, akik... Nos, hogyan is? Ez derül ki a regényből, ha tetszik, a lányregények érzelmi sorsfordulataival.
Stephen Clarke: Egy év a Francban
Jolsvai András: Ma még csak szerda
Sarah Turnbull: Kezdjük újra Párizsban!
Képzeletbeli kalandozás az egykori Monarchiában
Andrej Malgin: Az elnök tanácsadója
Könyv
Hírlevél
Hírlevél
Programajánló
Január 2021
H K S C P S V
282930311 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Ebben a hónapban
Színikínálat
Gyüjtemény
WebKozmo
Hetesi Erzsébet: Nem könnyű ma dékánnak lenni
Égető Mária: örülök, hogy tehetem, ami a dolgom és amit szeretek
Relax
Vidám képek
Filmleírások
A tűzben edzett férfi
Somogyi-könyvtár könyvajánlója Somogyi-könyvtár könyvajánlója
Búbocska
Somogyi-könyvtár   2007 March 12, Monday  
Image
Orbán János Dénes egy hihetetlenül mókás meseregénnyel lepte meg az ifjúságot. Búbocska egy fekete, vöröses hajú, szeplős ördög. Pontosabban kisördög, aki a gyerekekhez hasonlóan iskolába jár.
Olvasói értékelés:starstarstarstarstar / 31
Értékelje Ön is! starstarstarstarstar
  Hozzászólások Nyomtat E-mail PDF
Persze nem hagyományos iskolába, hanem az Ördögoskolába, ahol bizony az élet nem habostorta, hiszen nem a Mennyben, hanem a Pokolban van. Micsoda ötlet! Hiszen a kis „ördögfiókákat" - az izgő-mozgó, rosszcsont gyerekeket - mi más érdekelné, ha nem éppen egy igazi ördögfiók? Búbocska pedig valóságos kis pokolfajzat a javából, aki rendre újabb és újabb kalandokba, kalamajkákba keveredik. Az író mellett persze elismerés illeti Csillag Istvánt is, aki "az ördögöket a festőállvány elé terelte, és megörökítette". Munkájuk nyomán egyedülálló kötet született, melyet nem csak gyermekeik, hanem a szülők figyelmébe is ajánlok.


A 125 éves Somogyi-könyvtár új rovatot indít a Webradio oldalán. Ezen a lapon rendszeresen sikerlistás, kölcsönözhető könyveiket ajánlják az olvasók figyelmébe.
Az oldalt böngészve az olvasók nem csak könyvajánlókat tekinthetik meg, de folyamatosan tájékozódhatnak a könyvtárak aktuális rendezvényeiről, szolgáltatásairól is.

Hozzászólások Kedves Olvasó! Jelentkezzen be és akkor hozzászólhat a témához!Webradio.hu - Szegedi, országos és sport hírek a nap 24 órájában!:Hírek arrow GyűjteményContent on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player