Somogyi-könyvtár könyvajánlója
Marton Mária: Tájképre nincs idõ
ImageA Tájképre nincs idõ úgy néz vissza egy korra - amit jobb híján szocializmusnak nevezünk- , hogy éltek, szenvedtek és szerettek itt emberek, akik... Nos, hogyan is? Ez derül ki a regénybõl, ha tetszik, a lányregények érzelmi sorsfordulataival.
Stephen Clarke: Egy év a Francban
Jolsvai András: Ma még csak szerda
Sarah Turnbull: Kezdjük újra Párizsban!
Képzeletbeli kalandozás az egykori Monarchiában
Andrej Malgin: Az elnök tanácsadója
Könyv
Hírlevél
Hírlevél
Programajánló
Jnius 2023
H K S C P S V
2930311 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2
Ebben a hnapban
Színikínálat
Gyüjtemény
WebKozmo
Vajda Júlia: a férfiak szeretik irányítani a nõket
Relax
Vidám képek
A bor elemzése
Filmleírások
A tûzben edzett férfi
Somogyi-könyvtár könyvajánlója Somogyi-könyvtár könyvajánlója
A selyem császárnõje I. II. III.
Somogyi-könyvtár   2008 February 12, Tuesday  
Image
Fréches, José regénytrilógiája a 7. századi Kínában játszódik. A birodalom akkoriban élte virágkorát élte a selyem és a jáde jóvoltából meggazdagodott kereskedõk gyakorlati uralma alatt.
Olvasi rtkels:starstarstarstarstar / 1
rtkelje n is! starstarstarstarstar
  Hozzszlsok Nyomtat E-mail PDF
Ekkoriban nyílt meg az út a Nyugat számára az addig szinte hermetikusan elzárt Kelet felé - az összeköttetést a kontinenseken átívelõ Selyemút biztosította Indián keresztül Tibetbe és azon túlra. A több szálon futó bonyolult történetben a korszak jellegzetes figurái kelnek életre. A három kötetet Vu Csang, az ágyasból császárnõvé elõlépõ, ravasz és gyönyörû nõ, valamint a maroknyi nesztoriánus szekta érsekének a lánya, Umara különös módon összefonódó sorsa teszi eggyé.


A 125 éves Somogyi-könyvtár új rovatot indít a Webradio oldalán. Ezen a lapon rendszeresen sikerlistás, kölcsönözhetõ könyveiket ajánlják az olvasók figyelmébe.
Az oldalt böngészve az olvasók nem csak könyvajánlókat tekinthetik meg, de folyamatosan tájékozódhatnak a könyvtárak aktuális rendezvényeirõl, szolgáltatásairól is.

Hozzszlsok Kedves Olvas! Jelentkezzen be s akkor hozzszlhat a tmhoz!Webradio.hu - Szegedi, orszgos s sport hrek a nap 24 rjban!:Hírek arrow GyûjteményContent on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player