ProgramajĂĄnlĂł
ïżœprilis 2024
H K S C P S V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
Ebben a hïżœnapban
HĂ­rfolyam
14:42 
Csongråd megyében is tåmogatjåk a Mintamenza program terjedését
14:41 
UkrĂĄn vĂĄlsĂĄg - Az oroszok hajĂłk elsĂŒllyesztĂ©sĂ©vel foglyul ejtettĂ©k az ukrĂĄn flotta egy rĂ©szĂ©t
14:40 
UkrĂĄn vĂĄlsĂĄg - Orosz lap: Viktor Janukovicsot ĂĄllĂ­tĂłlag infarktussal kĂłrhĂĄzban kezelik
14:38 
Versenyuszoda Ă©pĂŒl GödöllĂ”n
14:36 
Ukrån vålsåg - Magyar katona vezeti az EBESZ katonai megfigyelÔit
13:44 
DiszkĂłtragĂ©dia - Fenntartotta a korĂĄbbi jogerĂ”s Ă­tĂ©letet a KĂșria a West BalkĂĄn-ĂŒgyben
Szeged
Szegedi hĂ­rek
Vízilabda ob I - Molnår Tamåsék Diapolo Szeged VE néven folytatjåk
VĂĄlasztĂĄs 2014 – Bajnai: ĂĄprilisban hosszĂș tĂĄvra eldĂ”l, az orszĂĄg merre halad tovĂĄbb
Szabó Gåbor akadémikust javasolja rektornak a Szegedi Tudomånyegyetem szenåtusa
Elfogadtåk szegedi önkormånyzat 2014-es költségvetését
Balett és fantasztikus vígjåték a Szegedi Nemzeti Színhåz mårciusi mûsorån
Magazin
Uccai dumĂĄk
Hollywoodi vilågvége
Jåték
Kivirågzås vezényszóra
AutĂłk
Hihetetlen: Audi A4 AvantbĂłl rozsdĂĄs konzervdoboz
Szegedi hĂ­rek Szegedi hĂ­rek
Dlusztus Imre polgårmester-jelölt
MunkatĂĄrsunktĂłl   2006 September 27, Wednesday  

Dlusztus ImrĂ©t a szegedi közönsĂ©g, mint a DĂ©lmagyarorszĂĄg korĂĄbbi fĂ”szerkesztĂ”jĂ©t Ă©s több könyv szerzĂ”jĂ©t ismeri. RĂ©szt vĂĄllal a sportvezetĂ©sben, a borkultĂșra terjesztĂ©sĂ©ben Ă©s szereti a kihĂ­vĂĄsokat.
  Hozzászólások 2 Nyomtat E-mail PDF
Dlusztus Imre 1960-ban szĂŒletett Szegeden. ÁltalĂĄnos iskola utĂĄn a SĂĄgvĂĄri Endre GyakorlĂł GimnĂĄziumban tanult francia tagozaton. 1978-ban Ă©rettsĂ©gizett, majd a szegedi egyetem bölcsĂ©szkarĂĄra fölvĂ©telizett, ahol 1984-ben diplomĂĄzott magyar-törtĂ©nelem szakos tanĂĄrkĂ©nt.
   HĂ­rlapĂ­rĂłi pĂĄlyafutĂĄsĂĄt 1982-ben, a szegedi felsĂ”oktatĂĄsi intĂ©zmĂ©nyek lapjĂĄnĂĄl, a Szegedi Egyetem szerkesztĂ”sĂ©gĂ©ben kezdte. Az itt töltött Ă©vek alatt vĂ©gezte el a Magyar ÚjsĂĄgĂ­rĂłk SzövetsĂ©ge ĂșjsĂĄgĂ­rĂł akadĂ©miĂĄjĂĄt Ă©s kapott diplomĂĄt mint mĂ»velĂ”dĂ©spolitikai ĂșjsĂĄgĂ­rĂł.1987-ben ĂĄtigazol a vĂĄrosi napilap, a  DĂ©lmagyarorszĂĄg szerkesztĂ”sĂ©gĂ©be, ahol 1990-ben mĂĄr fĂ”szerkesztĂ”vĂ© vĂĄlasztjĂĄk a szerkesztĂ”sĂ©g munkatĂĄrsai. Az Ășj laptulajdonos ĂŒgyvezetĂ” igazgatĂłvĂĄ is kinevezi, hogy Ă” vezesse ezt a modern sajtĂłvĂĄlalkozĂĄst.  Ez sikeresen is mĂ»ködik, sajĂĄt NyomdĂĄt teremtenek, ĂŒtĂ”kĂ©pessĂ© teszik a hirdetĂ©s szervezĂ©st Ă©s integrĂĄljĂĄk a szerkesztĂ”sĂ©gbe a megyei napilapot, ezĂĄltal aannak piacĂĄt is. Dlusztus Imre fĂ”szerkesztĂ”-ĂŒgyvezetĂ” irĂĄnyĂ­tĂĄsa alatt a lap sajĂĄt terjesztĂ©sĂ»vĂ© is vĂĄlik. A MĂ©dialog Kft. szintĂ©n Dlusztus ĂŒgyvezetĂ”sĂ©gĂ©vel mĂ»ködik. IdĂ”közben a lap tulajdonosokat vĂĄlt, Ă©s az Ășj gyĂ”ri vezetĂ©stĂ”l -mint mondja- koncepcionĂĄlis kĂŒlönbözĂ”sĂ©g miatt megvĂĄlik.
 2001-tĂ”l a Hungarian Review Kht. kiadĂłvezetĂ”je lesz, majd fĂ”szerkesztĂ”je a Miniszterelnöki Hivatal Ă©s a KĂŒlĂŒgyminisztĂ©rium ĂĄltal lĂ©trehozott, azonos cĂ­mĂ» lapnak. Közben megpĂĄlyĂĄzza Ă©s el is nyeri a szegedi universitas lapjĂĄnak, az ĂșjjĂĄalakult Szegedi Egyetemnek fĂ”szerkesztĂ”i stĂĄtusĂĄt. Ezt az ĂșjsĂĄgot azĂłta is Dlusztus Imre jegyzi.
 2002-ben a Hír TV alapítói közt van. Orbån Viktor a televízió fÔszerkesztésével bízza meg. A feladatot-mondja- egészen addig végezte, amíg egyetértett a vezetÔkkel, åm låtva a csatorna jobbra tolódåsåt, 2003 åprilisåban tovåbb lépett.
 2004 Ă”szĂ©n alapĂ­tĂł-fĂ”szerkesztĂ”kĂ©nt elindĂ­tja az ingyenes fĂ”vĂĄrosi lapot, a Helyi tĂ©ma-t. Az ĂșjsĂĄg kerĂŒleti mutĂĄciĂłkban kĂ©szĂŒl Ă©s 880 ezer pĂ©ldĂĄnyban jelenik meg Budapesten Ă©s a fĂ”vĂĄros csatolt terĂŒletein.  Az Alexandra KönyvkiadĂł szerkesztĂ”jekĂ©nt dolgozik ma is, 2004 Ăłta .
 ÚjsĂĄgĂ­rĂłi munkĂĄssĂĄgĂĄĂ©rt TĂĄncsics dĂ­jjal tĂŒntette ki a Magyar ÚjsĂĄgĂ­rĂłk SzövetsĂ©ge. Napjainkig 27 könyve jelent meg.
 Sport irĂĄnti elkötelezettsĂ©gĂ©t jelzi, hogy 1993-ban hatod magĂĄval Ă©letre hĂ­vta Szegeden a Tisza-VolĂĄn Foci-sulit, Ă­gy segĂ­tve elĂ” az utĂĄnpĂłtlĂĄst. Az egyesĂŒletnek ma is vezetĂ”je. 1998-2002  között a Magyar Futball SzövetsĂ©g alelnöke volt.
 "Szegedért" emlékérmet kapott Botka Låszló polgårmestertÔl a szegedi Borfesztivål színvonalas és rendszeres megszervezéséért .
 1985-ben felesĂ©gĂŒl vette KĂłszĂł TerĂ©z gyĂłgyszerĂ©szt. HĂĄrom gyermekĂŒk szĂŒletett. A most 20 Ă©ves Imre, a SZTE szociolĂłgia szakos hallgatĂłja Ă©s a Szegedi Egyetemben ĂșjsĂĄgĂ­roskodik, 18 Ă©ves fia AndrĂĄs jelenleg BrazĂ­liĂĄban focizik, szerzĂ”dĂ©ssel az I. osztĂĄlyban. LĂĄnya, Ágnes 15 Ă©ves tanulĂł. A szĂŒlĂ”k l999-ben elvĂĄltak. Dlusztus Imre 2005-ben ĂșjranĂ”sĂŒl, felesĂ©gĂŒl veszi PĂĄble ErzsĂ©bet tanĂĄrnĂ”t.
  Dlusztus ImrĂ©t a közĂ©let irĂĄnt Ă©rdekĂ”dĂ”knek nem kell bemutatnunk. Aki rendszeres ĂșjsĂĄgolvasĂł, netĂĄn kedvelĂ”je a szĂ©pĂ­rĂĄsnak vagy a sportnak, ismerheti Ă”t. PlĂĄne, a borszeretĂ”k, borĂĄszok!
 Aki nem talĂĄlkozott sem a nevĂ©vel, sem a szemĂ©lyĂ©vel, a fenti adatokbĂłl lĂĄthatja, Dlusztus Imre szereti a kihĂ­vĂĄsokat. Most Ă©pp a polgĂĄrmesteri "mestersĂ©ggel" kacĂ©rkodik mint a FĂŒggetlen VĂĄrosĂ©rt-Magyar EgyesĂŒlet jelöltje.ProgramjĂĄt mĂĄr eljutatta 70 ezer szegedi hĂĄztartĂĄsba. A cselekvĂ” önkormĂĄnyzatban hiszi Szeged jövĂ”jĂ©t.

Hozzïżœszïżœlïżœsok Kedves Olvasïżœ! Jelentkezzen be ïżœs akkor hozzïżœszïżœlhat a tïżœmïżœhoz!

TakĂĄcs DĂĄvid 2010 March 25, Thursday, 03:47:29

Tisztelt OlvasĂłk! Aki ismeri Dlusztus Ășr emilcĂ­mĂ©t, kĂ©rem, kĂŒldje el nekem! Az imĂ©nt hallottam Ă”t a Kossuth RĂĄdiĂł ArcvonĂĄsok cĂ­mĂ» mĂ»sorĂĄban. Ilyen emberekre van szĂŒksĂ©g! Azonosulni tudok minden szavĂĄval. SzeretnĂ©m felvenni vele a kapcsolatot, hĂĄtha közösen többet segĂ­thetĂŒnk az embereknek. Köszönettel: TakĂĄcs DĂĄvid, egyetemi tanĂĄrsegĂ©d, GyĂ”r, SzĂ©chenyi IstvĂĄn Egyetem [email protected]

hampel györgy 2010 March 21, Sunday, 18:57:18

Hallgatva az M1rtv 20-i musorĂĄt - nem talĂĄltam egyetlen mondatot sem, amivel nem Ă©rtek egyet. Sok sikert!!!

Hozzïżœszïżœlïżœsok szïżœma: 2 


Webradio.hu - Szegedi, orszïżœgos ïżœs sport hïżœrek a nap 24 ïżœrïżœjïżœban!:HĂ­rek



Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player