Programajánló
Szeptember 2021
H K S C P S V
30311 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3
Ebben a hónapban
Hírfolyam
14:42 
Csongrád megyében is támogatják a Mintamenza program terjedését
14:41 
Ukrán válság - Az oroszok hajók elsüllyesztésével foglyul ejtették az ukrán flotta egy részét
14:40 
Ukrán válság - Orosz lap: Viktor Janukovicsot állítólag infarktussal kórházban kezelik
14:38 
Versenyuszoda épül Gödöllőn
14:36 
Ukrán válság - Magyar katona vezeti az EBESZ katonai megfigyelőit
13:44 
Diszkótragédia - Fenntartotta a korábbi jogerős ítéletet a Kúria a West Balkán-ügyben
Szeged
Szegedi hírek
Színházi világnapi programok Szegeden
Választás 2014 – Bajnai: áprilisban hosszú távra eldől, az ország merre halad tovább
Elfogadták szegedi önkormányzat 2014-es költségvetését
FIGYELEM! MENETREND MÓDOSÍTÁS!
Elindult az utastájékoztató-rendszer tesztüzeme a szegedi megállókban
Magazin
Uccai dumák
Kapcsolati zűr
Játék
Kivirágzás vezényszóra
Autók
Bugatti EB110 SS gumifüstölés
Jegyzet Jegyzet
Öngól
Munkatársunktól   2006 March 22, Wednesday  

Húsz év? Mi van?! Na ne bolondítsuk már egymást! Húsz olyan év, amikor egy kézben van a kormányrúd? Abból én inkább nem vennék, romlottnak tűnik igy messziről is.
  Hozzászólások Nyomtat E-mail PDF
Régi-új játékost küldött pályára a Fidesz. Ráadásul elég fontosnak tűnő posztra. Neki most jól kéne játszani, megvillanni, amikor csak lehet. Vasárnap, az első adandó alkalommal meg is próbálkozott hát a felfutással, csak éppen rossz irányba, így öngól lett belőle.

Szóval mi is van a határon túli magyarokkal, a szavazatukkal, meg azzal a húsz évvel Mikola úr?
Értem én, hogy most nagyot kell mondani, de azért a Halley-üstököst nem feltétlenül kéne kimozdítani a pályájáról.
Másfél éve maguk voltak kérem a legjobban felháborodva, hogy a szemét kommunisták kampánykodással, szavazatvadászattal vádaskodnak, amikor csupán a szeretett határon túliakról van szó. Arról, hogy nekik, ha az ég leszakad a helyéről, akkor is állampolgárság kell, mert arra van a legnagyobb szükségük és anélkül nem élet az élet.
Aztán most, ebből az állásból mégis nagyon úgy fest a képlet, hogy tényleg kampányról meg szavazatokról szól a történet. Úgy tűnik, azokban a vádakban mégis csak volt valami. Vagy ha mégsem, akkor ne tessék ilyeneket beszélni arról a magaslatról, még ha hosszú idő óta most kapta először újra kézbe a régóta vágyott mikrofont, akkor se. Már csak azért se, mert ilyenek után, mint látjuk, még a főnöknek is magyarázkodnia kell, az meg ugye mindenkinek ciki.

Amúgy érdekes elképzelése van az ország esetlegesen leendő miniszterelnök-helyettesének a határon túliakról, meg kell hagyni. Merthogy mindegyik fideszes. Mi más is lehetne, na ja! És ez lesz a zsíros garancia a húsz éves kormányzáshoz, úgy is gondolja a helyettes úr. (Attól, hogy ehhez kétharmados törvényeket kellene módosítani, nagyvonalúan tekintsünk el. Nem vagyunk ezzel egyedül.)
Húsz év? Mi van?! Na ne bolondítsuk már egymást! Húsz olyan év, amikor egy kézben van a kormányrúd? Abból én inkább nem vennék, romlottnak tűnik igy messziről is. Legyen az bármilyen kéz és bárkinek a keze.
Kezdem azt hinni, hogy szereptévesztésbe tetszettek keveredni. Az egy egészen másik játék, ahol minél tovább kell a hatalmat birtokolni és ehhez a minden szóba jöhető forrást be lehet vetni, ki lehet játszani.

A "minden megoldódna" szókapcsolaton meg már a "fiatalok összes álma teljesül" óta meg sem lepődök. Bár azért azt talán érdemes lenne felvetni, hogy kinek oldódna meg annyira biztosan minden? Netán a Fidesz székházában őrzik az örök élet vizét is? Egy biztos, önöknek Mikola úr, megoldódna minden, az fix.

Amúgy pedig, épeszű ember az első adott pillanatban kikérné magának, hogy olyan emberek döntsenek arról, hogy mi itten mekkora szarban élünk, akik valahol másutt tengetik napjaikat. Még akkor is, ha magyarok az illetők.
Az is éppen elég rémisztő, hogy olyanok döntenek majd, mint a tisztelt kormányfőhelyettes-jelölt úr!

                                                                               Kovács M. Norbert

Hozzászólások Kedves Olvasó! Jelentkezzen be és akkor hozzászólhat a témához!Webradio.hu - Szegedi, országos és sport hírek a nap 24 órájában!:HírekContent on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player