Gasztro-folklór |
---|
Mi jut eszébe az embernek a Karácsony szó hallatán? Szeretet, család, ajándékok, hó, hideg és persze evés, ivás. Nekünk is, így készítettün a káracsonyi ételekről is egy kisfilmet, nézze meg! |  |
|  |
|  |
|  |
|  |
|
Gasztro |
---|
 | Receptek |
|  | Kóstoló Kommandó |
|  | Borászatok |
|
Törzsasztal |
---|
Frankóságok |
---|
Frank Sándor mesterszakács és Ferenczi Dezső fogasfilét készít pórélevélbe göngyölve. | Gasztro-folklór |
---|
Barta László, az Algyői Halászcsárda tulajdonosa gasztro-történeti előadásában a fröccsről beszél. |
|
Sztárinterjúk |
---|
Gyömbér László mesél életéről... |
| |
Márton napi libator
Munkatársunktól
2006 December 30, Saturday
 A közmondás szerint, ha lúd, legyen kövér, valamint jobb egy lúd nyak, száz tyúk nyaknál. Ennek szellemében töltött libanyakat, -mellet, -combot és libamájat sütöttünk, mindezt pedig filmre vettük!
|
Márton nap, lúd, újbor. Mi köti össze ezeket a látszólag teljesen különböző fogalmakat? Erre próbálunk ma szerény tudásunk szerint némi magyarázatot adni. A közmondás szerint, ha lúd, legyen kövér, valamint jobb egy lúd nyak, száz tyúk nyaknál. Ennek szellemében liba tort ülünk, azaz töltött libanyakat, -mellet, -combot és libamájat sütöttünk.
Tekintse meg ínycsiklandozó filmünket minderről!
|
|
Kedves Olvasó! Jelentkezzen be és akkor egy kattintással nyithat a cikkhez fórumos témát. |
Hozzászólások Kedves Olvasó! Jelentkezzen be és akkor hozzászólhat a témához!