Gasztro-folklór
Főzzőn velünk Karácsonyra!
ImageMi jut eszébe az embernek a Karácsony szó hallatán? Szeretet, család, ajándékok, hó, hideg és persze evés, ivás. Nekünk is, így készítettün a káracsonyi ételekről is egy kisfilmet, nézze meg!
A február szépsege: a kocsonya
A halételek különleges ízvilága
Mikszáth Kálmán kérésére: palócleves
Az erdélyi konyha ízei
A magyar konyha egyik büszkesége: a gulyás
Gasztro
Receptek
Meggyesek
Kóstoló Kommandó
A Sárkány söre
Borászatok
Andreas Ebner borászata
Programajánló
Szeptember 2020
H K S C P S V
311 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4
Ebben a hónapban
Törzsasztal
Frankóságok
Süllőfilé roston, sült zöldségekkel
Sullo zoldsegekkelFrank Sándor mesterszakács és Ferenczi Dezső süllőfilét készít sült zöldség körettel.
Gasztro-folklór
Fröccs történet
FröccsBarta László, az Algyői Halászcsárda tulajdonosa gasztro-történeti előadásában a fröccsről beszél.
Sztárinterjúk
Gyömbér László, Szatymaz polgármestere
Gyömbér László mesél életéről...
Gasztro-folklór Gasztro-folklór
Márton napi libator
Munkatársunktól   2006 December 30, Saturday  
Image
A közmondás szerint, ha lúd, legyen kövér, valamint jobb egy lúd nyak, száz tyúk nyaknál. Ennek szellemében töltött libanyakat, -mellet, -combot és libamájat sütöttünk, mindezt pedig filmre vettük!
  Hozzászólások Nyomtat E-mail PDF

martonnapMárton nap, lúd, újbor. Mi köti össze ezeket a látszólag teljesen különböző fogalmakat? Erre próbálunk ma szerény tudásunk szerint némi magyarázatot adni.
A közmondás szerint, ha lúd, legyen kövér, valamint jobb egy lúd nyak, száz tyúk nyaknál. Ennek szellemében liba tort ülünk, azaz töltött libanyakat, -mellet, -combot és libamájat sütöttünk.

Tekintse meg ínycsiklandozó filmünket minderről!


Hozzászólások Kedves Olvasó! Jelentkezzen be és akkor hozzászólhat a témához!



Webradio.hu - Szegedi, országos és sport hírek a nap 24 órájában!:Hírek arrow Gasztro



Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player