Gasztro-folklór
Márton napi libator
ImageA közmondás szerint, ha lúd, legyen kövér, valamint jobb egy lúd nyak, száz tyúk nyaknál. Ennek szellemében töltött libanyakat, -mellet, -combot és libamájat sütöttünk, mindezt pedig filmre vettük!
Fõzzõn velünk Karácsonyra!
A február szépsege: a kocsonya
A halételek különleges ízvilága
Mikszáth Kálmán kérésére: palócleves
A magyar konyha egyik büszkesége: a gulyás
Gasztro
Receptek
Almáskertek ajándéka
Kóstoló Kommandó
A cyberkocsma
Borászatok
Andreas Ebner borászata
Programajánló
Szeptember 2023
H K S C P S V
282930311 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1
Ebben a hnapban
Törzsasztal
Frankóságok
Fogasfilé pórélevélben
Frank Sándor mesterszakács és Ferenczi Dezsõ fogasfilét készít pórélevélbe göngyölve.
Gasztro-folklór
Fröccs történet
FröccsBarta László, az Algyõi Halászcsárda tulajdonosa gasztro-történeti elõadásában a fröccsrõl beszél.
Sztárinterjúk
Gyömbér László, Szatymaz polgármestere
Gyömbér László mesél életérõl...
Gasztro-folklór Gasztro-folklór
Az erdélyi konyha ízei
Munkatársunktól   2006 November 19, Sunday  
Image
Az erdélyi tájakon élõ népeknek a történelem közös egyéniséget alakított ki, de közelrõl nézve rendkívül változatos ez az egyéniség. Ez jellemzõ az erdélyi konyhára is.
  Hozzszlsok Nyomtat E-mail PDF

ErdélyMagyar, román, szász, örmény, zsidó úgy élt itt együtt évszázadokon át, hogy mindegyik gazdagitotta a másikat és mindenki gazdagodott a másiktól. Erdély földjének és a rajta élõ népeknek sajátos egyéniségük van. Az erdélyi tájakon élõ népeknek a történelem közös egyéniséget alakított ki, de közelrõl nézve rendkívül változatos ez az egyéniség. Tájanként, népcsoportonként, sõtt még falvanként is. Ez jellemzõ az erdélyi konyhára is.
Nézze meg errõl készült filmünket!


Hozzszlsok Kedves Olvas! Jelentkezzen be s akkor hozzszlhat a tmhoz!



Webradio.hu - Szegedi, orszgos s sport hrek a nap 24 rjban!:Hírek arrow Gasztro



Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player