Orvosbálinvitáló
Munkatársunktól
2006 January 08, Sunday
A Szegedi Orvosképzés Fejlesztéséért Alapítvány és a Szegedi Tudományegyetem Szent-Györgyi Albert Orvos- és Gyógyszerésztudományi Centrum Általános Orvostudományi Karának hagyományos farsangi orvosbáljára 2005. február 19-én (szombaton) 19.30 órai kezdettel kerül sor – régi helyszínén – a Tisza Szálló Koncert- és Tükörtermében.
|
Zenét a Netti és a Holländerek Zenekar szolgáltat. Nyitótáncot 19.45 órakor az Akropolis Színpadi Táncstúdió ad, majd megnyitót a Kar dékánja, Dr. Benedek György tanszékvezetõ egyetemi tanár mond. A köszöntõ után ismét a táncegyüttes következik.
A tombolajegyek sorsolására 24.00 órakor kerül sor.
A rendezvényre kizárólag vacsorás belépõket biztosítunk. A belépõ- és vacsorajegy ára 7.600 Ft személyenként. Va-csora az alábbi három menü közül választható, amit vásárláskor kell közölni, tekintve, hogy a belépõn feltüntetésre kerül:
nullA menü Aperitif Érkezéskor: pohár pezsgõ Hideg elõétel: Hideg vegyes ízelítõk násza Waldorf salátaágyon: füstölt kacsamell carpacció rozmaringos olívával, fenyõmagos vadpástétom kakukkfûvel ízesítve, rókagombás malactekercs Fõ fogás: Farsangi egyveleg Fûszerkoronával ízesített mangolica szûz, mely gazdag raguval kötött házasságot (parázzsal ingerelt burgonya/csodarucis zöldek pikáns bálja a grillen) Desszert: Séf szerelmi álma édes költeményben Éjféli vacsora: Mini kapros töltött káposzta
B menü Aperitif Érkezéskor: pohár pezsgõ Hideg elõétel: Hideg vegyes ízelítõk násza Waldorf salátaágyon: füstölt kacsamell carpacció rozmaringos olívával, fenyõmagos vadpástétom kakukkfûvel ízesítve, rókagombás malactekercs Fõ fogás: Farsangi egyveleg Mézes tejben fürdetett liba csábító keble, aszalt gyümölcsök ölelésében, fügés lilakáposztával és rösti burgonyával Desszert: Séf szerelmi álma édes költeményben Éjféli vacsora: Mini kapros töltött káposzta
C menü (vegetáriánus) Aperitif Érkezéskor: pohár pezsgõ Hideg elõétel: Hideg vegyes ízelítõk násza Waldorf salátaágyon: füstölt kacsamell carpacció rozmaringos olívával, fenyõmagos vadpástétom kakukkfûvel ízesítve, rókagombás malactekercs Fõ fogás: Farsangi egyveleg vegetáriánus módra Finom füvekkel pikantált zöldségtál, sült és bundázott zöldségek Desszert: Séf szerelmi álma édes költeményben Éjféli vacsora: Mini kapros töltött káposzta
A kiváló ételekrõl Frank Sándor mesterszakács és Szabó László csapata gondoskodik.
Elõzetes asztalfoglalás 2005. január 21-tõl lehetséges Dr. Lednitzky András dékáni hivatalvezetõnél a 426-529-es telefo-non. Jegyek 2005. február 7-9-ig 10.00 - 12.00 és 14.00-16.00 óra között az Általános Orvostudományi Kar Dékáni Hivatalában válthatók egyidejû fizetés mellett. Jegyvisszaváltásra nincs lehetõség. Tombolajegy a bál helyszínén vásá-rolható, 250 Ft/db áron. A farsangi orvosbálra minden érdeklõdõt szeretettel várunk.
Szeged, 2005. január
Prof. Dr. Benedek György Prof. Dr. Mészáros Tamás Törõcsik Kálmán Dr. Lednitzky András s.k. orvoskari dékán az Alapítvány elnöke kari HÖK elnök a bál fõrendezõje
|
|
Kedves Olvas�! Jelentkezzen be �s akkor egy kattint�ssal nyithat a cikkhez f�rumos t�m�t.
Hozz�sz�l�sok Kedves Olvas�! Jelentkezzen be �s akkor hozz�sz�lhat a t�m�hoz!