Frankóságok
Bárány kotlett
ImageÚjabb receptekkel gazdagodott Törzsasztal rovatunk. EZen a héten Frank Sándor bárány kotlettet ajánl rozmaringos puliszkával, provence-i lecsóval tálalva.
Karpaccso
Karikába hajtott vaddisznoborda
Vadkacsacomb Pál szakácstól
Nyúlpecsenye Pál szakács módra
Õzgerinc Mátyás módra
Gasztro
Receptek
Epres csodák
Kóstoló Kommandó
A cyberkocsma
Gasztro-folklór
A február szépsege: a kocsonya
Programajánló
Jnius 2023
H K S C P S V
2930311 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2
Ebben a hnapban
Törzsasztal
Frankóságok
Óriás túrógombóc
Óriás túrógombócFrank Sándor mesterszakács és Ferenczi Dezsõ óriás túrógombócot készít.
Gasztro-folklór
Fröccs történet
FröccsBarta László, az Algyõi Halászcsárda tulajdonosa gasztro-történeti elõadásában a fröccsrõl beszél.
Sztárinterjúk
Gyömbér László, Szatymaz polgármestere
Gyömbér László mesél életérõl...
Frankóságok Frankóságok
Süllõ filé roston
Munkatársunktól   2005 August 22, Monday  
Image
Süllõ filé roston, sült zöldségekkel tálalva...
  Hozzszlsok Nyomtat E-mail PDF

A zöldségeket felszeleteljük, forró olajos serpenyõben roppanósra sütjük. Sülés közben a zöldségeket sózzuk, borsozzuk. A süllõ filét a bõrével lefelé helyezzük a serpenyõbe és készre sütjük. Tálaláskor a halat a zöldségek tetejére helyezzük, majd olvasztott vajjal meglocsoljuk.

 


Hozzszlsok Kedves Olvas! Jelentkezzen be s akkor hozzszlhat a tmhoz!



Webradio.hu - Szegedi, orszgos s sport hrek a nap 24 rjban!:Hírek arrow Gasztro



Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player