Frankóságok
Bárány kotlett
ImageÚjabb receptekkel gazdagodott Törzsasztal rovatunk. EZen a héten Frank Sándor bárány kotlettet ajánl rozmaringos puliszkával, provence-i lecsóval tálalva.
Karpaccso
Karikába hajtott vaddisznoborda
Vadkacsacomb Pál szakácstól
Nyúlpecsenye Pál szakács módra
Õzgerinc Mátyás módra
Gasztro
Receptek
Ne a falra hányja!
KĂłstolĂł KommandĂł
Torkos csütörtök felemás érzelmekkel
Gasztro-folklĂłr
A február szépsege: a kocsonya
Programajánló
�prilis 2024
H K S C P S V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
Ebben a h�napban
Törzsasztal
Frankóságok
Óriás túrógombóc
Óriás túrógombócFrank Sándor mesterszakács és Ferenczi Dezsõ óriás túrógombócot készít.
Gasztro-folklĂłr
Fröccs történet
FröccsBarta László, az Algyõi Halászcsárda tulajdonosa gasztro-történeti elõadásában a fröccsrõl beszél.
Sztárinterjúk
Gyömbér László, Szatymaz polgármestere
Gyömbér László mesél életérõl...
Frankóságok Frankóságok
Csirkemell filé aszalt szilvás rokfort töltelékkel
MunkatársunktĂłl   2005 August 22, Monday  
Image
Csirkemell filé aszalt szilvás rokfort töltelékkel, reszelt almás burgonyapürével...
  Hozzászólások Nyomtat E-mail PDF

Hozzávalók: aszalt szilva, rokfort sajt, csirkemell filé.
A szilvát és a sajtot összedaraboljuk és összekeverjük. Ezután betöltjük a csirkemell filébe és ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. Elõmelegített serpenyõben elõsütjük, majd a sütõben kb. 25 perc alatt készre sütjük. Közben elkészítjük a burgonya pürét. A fõtt burgonyát összetörjük, hozzáadjuk a reszelt almát és egy kis tejszínt.

 


Hozz�sz�l�sok Kedves Olvas�! Jelentkezzen be �s akkor hozz�sz�lhat a t�m�hoz!



Webradio.hu - Szegedi, orsz�gos �s sport h�rek a nap 24 �r�j�ban!:Hírek arrow Gasztro



Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player