Frankóságok
Bárány kotlett
ImageÚjabb receptekkel gazdagodott Törzsasztal rovatunk. EZen a héten Frank Sándor bárány kotlettet ajánl rozmaringos puliszkával, provence-i lecsóval tálalva.
Karpaccso
Karikába hajtott vaddisznoborda
Vadkacsacomb Pál szakácstól
Nyúlpecsenye Pál szakács módra
Őzgerinc Mátyás módra
Gasztro
Receptek
Ne a falra hányja!
Kóstoló Kommandó
Torkos csütörtök felemás érzelmekkel
Gasztro-folklór
Márton napi libator
Programajánló
Szeptember 2020
H K S C P S V
311 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4
Ebben a hónapban
Törzsasztal
Frankóságok
Óriás túrógombóc
Óriás túrógombócFrank Sándor mesterszakács és Ferenczi Dezső óriás túrógombócot készít.
Gasztro-folklór
Fröccs történet
FröccsBarta László, az Algyői Halászcsárda tulajdonosa gasztro-történeti előadásában a fröccsről beszél.
Sztárinterjúk
Gyömbér László, Szatymaz polgármestere
Gyömbér László mesél életéről...
Frankóságok Frankóságok
Csirkemell filé aszalt szilvás rokfort töltelékkel
Munkatársunktól   2005 August 22, Monday  
Image
Csirkemell filé aszalt szilvás rokfort töltelékkel, reszelt almás burgonyapürével...
  Hozzászólások Nyomtat E-mail PDF

Hozzávalók: aszalt szilva, rokfort sajt, csirkemell filé.
A szilvát és a sajtot összedaraboljuk és összekeverjük. Ezután betöltjük a csirkemell filébe és ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. Előmelegített serpenyőben elősütjük, majd a sütőben kb. 25 perc alatt készre sütjük. Közben elkészítjük a burgonya pürét. A főtt burgonyát összetörjük, hozzáadjuk a reszelt almát és egy kis tejszínt.

 


Hozzászólások Kedves Olvasó! Jelentkezzen be és akkor hozzászólhat a témához!



Webradio.hu - Szegedi, országos és sport hírek a nap 24 órájában!:Hírek arrow Gasztro



Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player