Filézett csirke
Munkatársunktól
2005 August 22, Monday
Filézett csirke parmezános bundában sütve, burgonyasalátával tálalva
|
Snidlinget, petrezselyemzöldet, majoránnát, oregánĂłt, bazslikomot, mustárt, curry port összekeverĂĽnk, fehĂ©rborral felengedjĂĽk, hogy kenhetõvĂ© váljon. Finomra vágott fokhagymát teszĂĽnk hozzá, sĂłzzuk, borsozzuk, majd egyenletesen a hĂşsokra kenjĂĽk. Egy tálban felverjĂĽk a tojást, reszelt parmezánt szĂłrunk hozzá. Ezután átforgatjuk benne a hĂşsokat, Ăşgy, hogy a fĂ»szerrĂ©teg rajtuk maradjon. Serpenyõben, nem tĂşl bõ olajban megsĂĽtjĂĽk. Az egĂ©szben fõtt burgonyát karikára vágjuk, piros retket vágunk hozzá, zsĂrjára sĂĽtött bacon szalonnát adunk hozzá, Ă©s salátaöntettel meglocsoljuk. Tálaláskor a burgonyasalátát halmozzuk a tányĂ©rra elõször, Ă©s a tetejĂ©re tesszĂĽk a felszeletelt csirkĂ©t.
|
|
Kedves Olvas�! Jelentkezzen be �s akkor egy kattint�ssal nyithat a cikkhez f�rumos t�m�t.
Hozz�sz�l�sok Kedves Olvas�! Jelentkezzen be �s akkor hozz�sz�lhat a t�m�hoz!