Frankóságok
Karpaccso
ImageFrank Sándor ebben a részben fagyasztott bélszín szeleteket ajánl pesztós bazsalikomlevélen tálalva.
Karikába hajtott vaddisznoborda
Vadkacsacomb Pál szakácstól
Nyúlpecsenye Pál szakács módra
Õzgerinc Mátyás módra
Süllõ filé roston
Gasztro
Receptek
SpenĂłt?!
KĂłstolĂł KommandĂł
A cyberkocsma
Gasztro-folklĂłr
Márton napi libator
Programajánló
�prilis 2024
H K S C P S V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
Ebben a h�napban
Törzsasztal
Frankóságok
Fogasfilé pórélevélben
Frank Sándor mesterszakács és Ferenczi Dezsõ fogasfilét készít pórélevélbe göngyölve.
Gasztro-folklĂłr
Fröccs történet
FröccsBarta László, az Algyõi Halászcsárda tulajdonosa gasztro-történeti elõadásában a fröccsrõl beszél.
Sztárinterjúk
Gyömbér László, Szatymaz polgármestere
Gyömbér László mesél életérõl...
Frankóságok Frankóságok
Bárány kotlett
MunkatársunktĂłl   2005 September 06, Tuesday  
Image
Újabb receptekkel gazdagodott Törzsasztal rovatunk. EZen a héten Frank Sándor bárány kotlettet ajánl rozmaringos puliszkával, provence-i lecsóval tálalva.
  Hozzászólások Nyomtat E-mail PDF

Hozzávalók: bárány kotlett, cukkíni, padlizsán, paprika, újhagyma, paradicsom, olívabogyó, vöröshagyma.
A puliszka fele tej, fele víz hozzáadásával készül, teszünk hozzá egy evõkanál vajat, és reszelt parmezánt.
A bárány kotlettet forró serpenyõbe helyezzük, mindkét oldalát megsütjük, fûszerezzük.
Közben elkészítjük a Provence-i lecsót. A vöröshagymát finomra vágjuk, a cukkínit kockára daraboljuk. A vöröshagymát megpirítjuk, teszünk hozzá új hagymát, kockára vágott paprikát. Beletesszük a cukkínit, a fokhagymát, és miután a zöldség majdnem elkészült, egy kis vörösborral felöntjük. Teljesen visszaforraljuk, rozmaringot, fûszerkeveréket (kakukkfû, bazsalikom, oregánó) adunk hozzá. A paradicsomot és az olívabogyót a végén tesszük az eddigi zöldségekhez.
A tálalást a lecsóval kezdjük, a puliszkát gombócszerûen rakjuk a tetejére, majd a hús következik, melyet a zöldségekkel megszórunk.

És hogy hogyan kell mindezt elkészíteni? Nézze meg!


Hozz�sz�l�sok Kedves Olvas�! Jelentkezzen be �s akkor hozz�sz�lhat a t�m�hoz!



Webradio.hu - Szegedi, orsz�gos �s sport h�rek a nap 24 �r�j�ban!:Hírek arrow Gasztro



Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player