Füveskönyv
Füveskönyv VI.
Arról, hogy emberi méretekben élünk...
Füveskönyv V.
Füveskönyv IV.
Füveskönyv II.
Füveskönyv I.
Gasztro
Receptek
Tésztaételek
Kóstoló Kommandó
Torkos Csütörtök: Együnk féláron!
Gasztro-folklór
A február szépsege: a kocsonya
Programajánló
Szeptember 2020
H K S C P S V
311 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4
Ebben a hónapban
Törzsasztal
Frankóságok
Süllőfilé roston, sült zöldségekkel
Sullo zoldsegekkelFrank Sándor mesterszakács és Ferenczi Dezső süllőfilét készít sült zöldség körettel.
Gasztro-folklór
Fröccs történet
FröccsBarta László, az Algyői Halászcsárda tulajdonosa gasztro-történeti előadásában a fröccsről beszél.
Sztárinterjúk
Gyömbér László, Szatymaz polgármestere
Gyömbér László mesél életéről...
Füveskönyv Füveskönyv
Füveskönyv III.
Munkatársunktól   2005 June 15, Wednesday  

A rendszerről, melyet később megismerünk.
  Hozzászólások Nyomtat E-mail PDF

A múló évek, az idősebb életkor csakugyan adnak valamit, amiért érdemes volt elviselni az élet fáradságát, megaláztatását, fájdalmas vesszőfutásait is.
Nem csak tapasztalatokat adnak, mert a tapaszatatoknak önmagukban nincs siok nevelőerejük. Mint azt az életben mindenflé láthatjuk, az emberek bizonyos tragikus tapasztalatok birtokáben is ugyanazokat a végzetes hibákat követik el akkor is, ha előre tudják a következményeket...

Nézze meg a Márai Sándor Füvekönyvéből vett részletet, melyet Kertész Péter olvas föl!


Hozzászólások Kedves Olvasó! Jelentkezzen be és akkor hozzászólhat a témához!



Webradio.hu - Szegedi, országos és sport hírek a nap 24 órájában!:Hírek arrow Gasztro



Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player