Vylyan borászat
Munkatársunktól
2005 June 07, Tuesday
A pincészetet Ipacs Szabó István fõborász mutatja be.
|
1997-ben jelent meg -akkor teljesen ismeretlenként- a Vylyan pincészet. AZ elmúlt hat év alatt sikerült minden fontos étterembe és borszaküzletbe bekerülniük. A hozzáértõk számára a Vylyan név már jól és ismerõsen cseng, exportra is szállítanak. Az elmúlt év legnagyobb sikere volt az 1999-es Cabernet Sovignon Szelekció és a Duennium aranyérmes helyezése a legrangosabb párizsi borversenyen. Emellett a Pannon bormustarán, ahol Magyarország legjobb borait választják ki, vörösboruk a legjobb húsz közé került. A Vylyan pincészet újdonsága az a bor, melyhez szénsav párna alatt, zúzás nélküli fürtöket használnak, így ropogós, gyümölcsös ízû bort kapnak...
|
|
Kedves Olvas�! Jelentkezzen be �s akkor egy kattint�ssal nyithat a cikkhez f�rumos t�m�t.
Hozz�sz�l�sok Kedves Olvas�! Jelentkezzen be �s akkor hozz�sz�lhat a t�m�hoz!