Frankóságok
Bárány kotlett
ImageÚjabb receptekkel gazdagodott Törzsasztal rovatunk. EZen a héten Frank Sándor bárány kotlettet ajánl rozmaringos puliszkával, provence-i lecsóval tálalva.
Karpaccso
Karikába hajtott vaddisznoborda
Vadkacsacomb Pál szakácstól
Nyúlpecsenye Pál szakács módra
Őzgerinc Mátyás módra
Gasztro
Receptek
Epres csodák
Kóstoló Kommandó
Kávét a kávéházakból!
Gasztro-folklór
A február szépsege: a kocsonya
Programajánló
Szeptember 2020
H K S C P S V
311 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4
Ebben a hónapban
Törzsasztal
Frankóságok
Süllőfilé roston, sült zöldségekkel
Sullo zoldsegekkelFrank Sándor mesterszakács és Ferenczi Dezső süllőfilét készít sült zöldség körettel.
Gasztro-folklór
Fröccs történet
FröccsBarta László, az Algyői Halászcsárda tulajdonosa gasztro-történeti előadásában a fröccsről beszél.
Sztárinterjúk
Gyömbér László, Szatymaz polgármestere
Gyömbér László mesél életéről...
Frankóságok Frankóságok
Süllőfilé roston, sült zöldségekkel
Munkatársunktól   2005 June 07, Tuesday  
Sullo zoldsegekkel
Frank Sándor mesterszakács és Ferenczi Dezső süllőfilét készít sült zöldség körettel.
  Hozzászólások Nyomtat E-mail PDF
Hozzávalók:
  • 2 vékony szelet süllő
  • cukkini
  • paradicsom,
  • gomba
  • paprika
  • kaliforniai paprika
  • póréhagyma
  • só, kevés liszt, bors, rozmaring

És hogy hogyan kell mindezt elkészíteni? Nézze meg!

Frankóságok még!


Hozzászólások Kedves Olvasó! Jelentkezzen be és akkor hozzászólhat a témához!



Webradio.hu - Szegedi, országos és sport hírek a nap 24 órájában!:Hírek arrow Gasztro



Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player