Tech
Mi is az a HDTV és mire jó?
sd versus hd felbontásMagyarországon a tévézésre átlagosan heti 30 órát szánnak az emberek. A tévézés tehát fontos és most változás előtt áll. A változás neve HDTV. Tényleg csak egyszerű minőségi javulásról van szó?
Norton Antivirus
A Nokia játékkonzola, az N-gage
Unreal Torunament 2004
Doom 3
Half Life 2
Távtan
HTML
Flash VII.
Webesztétika
A Trója című film
Kártyázzunk
Alsós
Programajánló
December 2019
H K S C P S V
2526272829301
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
Ebben a hónapban
Hírfolyam
14:42 
Csongrád megyében is támogatják a Mintamenza program terjedését
14:41 
Ukrán válság - Az oroszok hajók elsüllyesztésével foglyul ejtették az ukrán flotta egy részét
14:40 
Ukrán válság - Orosz lap: Viktor Janukovicsot állítólag infarktussal kórházban kezelik
14:38 
Versenyuszoda épül Gödöllőn
14:36 
Ukrán válság - Magyar katona vezeti az EBESZ katonai megfigyelőit
13:44 
Diszkótragédia - Fenntartotta a korábbi jogerős ítéletet a Kúria a West Balkán-ügyben
Szeged
Szegedi hírek
Bőrgyógyászati távkonzultációs rendszert fejlesztettek Szegeden
Pingvinfiókák születtek a Szegedi Vadasparkban
Színházi világnapi programok Szegeden
Balett és fantasztikus vígjáték a Szegedi Nemzeti Színház márciusi műsorán
Elindult az utastájékoztató-rendszer tesztüzeme a szegedi megállókban
Tech Tech
A Phantom konzol
Munkatársunktól   2005 March 06, Sunday  

A www.infinumlabs.com címre ellátogatva a Phantom nevezetű konzolt fejlesztő cég weboldalára jutunk. Rögtön feltűnik egy letölthető videó, kukkantsunk bele!
  Hozzászólások Nyomtat E-mail PDF
A játékkonzol érdekessége, hogy nevéhez méltóan tényleg olyan, mint egy fantom, nem lehet megbizonyosodni abban hogy egyáltalán létezik-e már működő példány belőle, bár néhány képen már láthatjuk magát a gépet, azonban könnyen előfordulhat hogy csak néhány féltéglával van kitömve a dobozka. Mindezek mellett ha valaha is forgalomba kerül a gép, vagy hatalmas sikere lesz, vagy amire több esélyt látok, hogy óriási bukás lehet belőle. Hogy miért? A videóban és a weboldalon is olvashatjuk, hogy a gép az internetről szedi le a játékokat és ugyancsak az internetre csatlakozva játszhatunk majd. Semmiféle lemezt nem kell beledugnunk a gépbe, de ha akarnánk se tehetnénk meg, ugyanis erre szolgáló meghajtót sem találunk. Mint olvashatjuk, egy winchester kapott helyet a masinában és erre lehet majd letölteni a játékokat. További kételyekre ad okot, hogy még egyetlen bejelentett játékról sem hallhattunk, ami azért gyanús, hiszen egy ekkora fejlesztésnél legalább 2-3 nagyobb cégnek már fejlesztenie kéne a hozzá tartozó játékokat. Bár a videó kidolgozottsága és a flashes weboldal amit a későbbiekben láthattok nagyon szépen kidolgozott, még mindig van miért aggódnunk, ugyanis a cégnek nincs irodája a megadott címen, csupán egy postafiók fogadja a beérkezett leveleket. Mindenesetre elmondanám, hogy mi is lesz megtalálható a gépben. két Gh-es processzor kap majd benne helyet, 256 Mb memória, annyit tudunk még, hogy valamilyen nVidia videokártya, egy több mint 100 Gb-tos winchester, és Dolby Digital 7.1es hangfalrendszert tud majd levezérelni. Megközelítöleg 400 dolláros áron lehet majd megvásárolni, ha ugyan megjelenik valaha. A gép ereje a titkosításban rejlik. A játékok letöltése titkosított adatcsatornán keresztül történne, a merevlemez tartalmát pedig különféle szoftverek segítségével kódolják. Így érthető módon meleg fogadtatás várta a konzolt több mint 500 kiadó részéről, hisz a Phantom segítségével minimalizálni lehetne a kalózkodásból adódó veszteséget.

Térjünk vissza a weboldalra. Mint már említettem, egy nagyon csicsás oldallal van dolgunk, ezt láthatjátok most. Bal oldalon egy audioplayer is helyett kapott, mely segítségével az odlal böngészése közben sejtelmesebbnél sejtelmesebb zenéket hallgathatunk. Essünk is neki a menünek, hátha felkerült valami új információ! Az about infinium labs menüpontra kattintva a csapat tagjait találhatjuk meg, számunkra ez annyira nem fontos. A products and services menüpont alatt olvashatunk a játékkonzolról ,de sajnos semmi említésre méltó információt nem találhatunk itt. A downloads menüpont alatt csak néhány háttérkép kapott helyet, a képernyővédőknek egyelőre még nyoma sincs. Az online store menüpont alatt viszont már találhatunk a phantom logójával fémjelzett sapkákat pólókat, amit akár meg is rendelhetünk. Érdekesség még a beta testers menüpont, mint kiderült 100 embert válogattak össze, akik megjelenés előtt tesztelhetik a gépet, nem tudni mi lesz ebből, ha érdekel benneteket néha nézzetek el az odlalra, hátha közzétesznek valami új információt!

Írta: Klari

Hozzászólások Kedves Olvasó! Jelentkezzen be és akkor hozzászólhat a témához!



Webradio.hu - Szegedi, országos és sport hírek a nap 24 órájában!:Hírek arrow Távtan arrow Tech arrow A Phantom konzol



Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player