Filmleírások
Red
RedFrank (Bruce Willis), Joe (Morgan Freeman), Marvin (John Malkovich) és Victoria (Helen Mirren) egykor a CIA legjobb ügynökei voltak. Természetesen nem porszívókat árultak.
Mamut
Ilyen az élet
Call Girl
Narnia Krónikái 3. - A Hajnalvándor útja
Ördög
Könyv
Hírlevél
Hírlevél
Programajánló
Februr 2023
H K S C P S V
30311 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 1 2 3 4 5
Ebben a hnapban
Színikínálat
Gyüjtemény
WebKozmo
Hetesi Erzsébet: Nem könnyû ma dékánnak lenni
Piczil Márta: Nem véletlen az õsi szereposztás
Relax
A férfi földrajza
Filmleírások
Szex, csajok, Ibiza
Filmleírások Filmleírások
Zuhanás
munkatársunktól   2000 February 03, Thursday  
Image
Dutch Van Den Broeck (Harrison Ford), a washingtoni rendõrkapitányság belsõ ügyeket vizsgáló osztályának tisztje és Kay Chandler, New Hampshire-i képviselõnõ (Kristin Scott Thomas) valószínûleg sosem találkoztak volna, ha nem történik az a katasztrófa.
Olvasi rtkels:starstarstarstarstar / 0
rtkelje n is! starstarstarstarstar
  Hozzszlsok Nyomtat E-mail PDF

Random Hearts

Zuhanás

Zuhanás

Zuhanás

Zuhanás

Szereplõk: Harrison Ford Kristin Scott Thomas Charles S.
Dutton Paul Guilfoyle Bonnie Hunt
A forgatókönyvet Warren Adler regénye alapján Darryl Ponicsan és Kurt Luedtke írta
Fényképezte: Philippe Rousselot
Látványtervezõ: Barbara Ling
Vágó: William Steinkamp
Jelmeztervezõk: Bernie Pollack Anne Roth
Zene: Dave Grusin
Producerek: Sydney Pollack Marykay Powell
Rendezte: Sydney Pollack
Játékidõ: 134 perc

Dutch Van Den Broeck (Harrison Ford), a washingtoni rendõrkapitányság belsõ ügyeket vizsgáló osztályának tisztje és Kay Chandler, New Hampshire-i képviselõnõ (Kristin Scott Thomas) valószínûleg sosem találkoztak volna, ha nem történik az a katasztrófa. Életük stabil pilléreken nyugodott, az igazság és a bizalom jegyében teltek napjaik - ettõl függött karrierjük, erre épült a házasságuk. Legalábbis így gondolták. Egy repülõgép-szerencsétlenség azonban mindent megváltoztatott. A gépen utazott Dutch felesége, Peyton és Kay férje, Cullen is, és halálukkal egy sor rejtély kerül napvilágra, melyek végén megdöbbentõ felfedezés várja az életben maradt házastársakat. Kiderül ugyanis, hogy Cullen és Peyton mint férj és feleség egymás mellett utaztak a repülõn, sõt egyforma kulcsokat is találtak a zsebükben. A két lesújtott házastársat nemcsak a gyász fûzi össze, hanem az ellenük elkövetett árulás is. Fel kell fedniük az igazságot, mely mindkettõjüket tönkreteheti. Ám ami a legmeglepõbb az egész históriában, hogy mindeme furcsa események össze is hozzák a sokkoló igazsággal most elõször szembesülõ nõt és férfit. Dutch mint vérbeli rendõr persze azonnal nyomozni kezd. Kay viszont, akinek tinédzser lányára és a közeledõ választási kampányra kell koncentrálnia, nem akar többet tudni, mint amennyit feltétlenül muszáj. A nyomok Washington utcáiról Miami tengerpartjára, a titkos románc helyszínére vezetnek. A zsaru és a képviselõnõ azon veszik észre magukat, hogy szokatlan életkedv, de egyszersmind düh feszíti õket, melynek nemcsak volt társuk hûtlensége és titkos viszonya az oka, hanem saját bátortalan és fájdalmas érzéseik...

>>Hivatalos magyar nyelvû honlap
>>Forgalmazza az Intercom


Hozzszlsok Kedves Olvas! Jelentkezzen be s akkor hozzszlhat a tmhoz!Webradio.hu - Szegedi, orszgos s sport hrek a nap 24 rjban!:Hírek arrow GyûjteményContent on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player