Filmleírások
Red
RedFrank (Bruce Willis), Joe (Morgan Freeman), Marvin (John Malkovich) és Victoria (Helen Mirren) egykor a CIA legjobb ügynökei voltak. Természetesen nem porszívókat árultak.
Mamut
Ilyen az Ă©let
Call Girl
Narnia Krónikái 3. - A Hajnalvándor útja
Ördög
Könyv
Hírlevél
Hírlevél
Programajánló
Március 2023
H K S C P S V
27281 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
Ebben a hónapban
Színikínálat
Gyüjtemény
WebKozmo
Hetesi Erzsébet: Nem könnyû ma dékánnak lenni
Relax
A férfi földrajza
A hõskor hõsei 2
Filmleírások
Szex, csajok, Ibiza
Filmleírások Filmleírások
Shaft
munkatársunktĂłl   2000 November 08, Wednesday  
Image
Amikor Walter Wade, az elkényeztetett egyetemista megöl egy fiatal fekete diákot, John Shaft hajtja végre a letartóztatást. Walter kicsúszik az igazságszolgáltatás kezei közül és meglép az országból...
Olvasói értékelés:starstarstarstarstar / 1
Értékelje Ön is! starstarstarstarstar
  Hozzászólások Nyomtat E-mail PDF

Shaft
színes, szinkronizált amerikai akciófilm, (2000)

Rendezte: John Singleton
Szereplõk: Samuel L. Jackson, Vanessa Williams, Jeffrey Wright, Christian Bale
ĂŤrta: Richard Price, John Singleton Ă©s Shane Salerno


Walter tehetõs apja azonban megint leteszi fiacskájáért az óvadékot, úgyhogy az - immár újra szabadlábon - csak az alkalmat lesi, hogy hullaházba küldje Shaftot. Ugyanerre az alkalomra vár Shaft két korrupt kollégája Jack Roselli és Jimmy Grovitch (Dan Hedaya és Ruben Santiago-Hudson) is, csakúgy, mint Poeples Hernandez (Jeffrey Wright), egy dominikai kábítószer-kereskedõ kiskirály, aki azért esküdött bosszút Shaft ellen, mert az megszégyenítette õt a fennhatósága alatt álló körzetben.

A nyomozó csak két legközelebbi barátjára támaszkodhat: Carmenre (Vanessa Williams), aki szintén zsaru, és utcai ügyekben bennfentesnek számító bizalmasára Rasaanra (Busta Rhymes). Közben Shaftnak még fel kell kutatnia a gyilkosság egyetlen tanúját, Diane Palmierit (Toni Collette) is, aki segíthetne egyszer s mindenkorra hûvösre tenni ellenségeit, hiába vadásznak rá a város legkeményebb gyilkosai.


Hivatalos oldal

Hozzászólások Kedves Olvasó! Jelentkezzen be és akkor hozzászólhat a témához!Webradio.hu - Szegedi, országos és sport hírek a nap 24 órájában!:HĂ­rek arrow GyĂ»jtemĂ©nyContent on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player