Filmleírások
Red
RedFrank (Bruce Willis), Joe (Morgan Freeman), Marvin (John Malkovich) és Victoria (Helen Mirren) egykor a CIA legjobb ügynökei voltak. Természetesen nem porszívókat árultak.
Mamut
Ilyen az Ă©let
Call Girl
Narnia Krónikái 3. - A Hajnalvándor útja
Ördög
Könyv
Hírlevél
Hírlevél
Programajánló
Március 2023
H K S C P S V
27281 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
Ebben a hónapban
Színikínálat
Gyüjtemény
WebKozmo
Vajda Júlia: a férfiak szeretik irányítani a nõket
Kissné Novák Éva: Az ember nem magányra született
Relax
Vidám képek
A hõskor hõsei 2
Filmleírások Filmleírások
Robbanáspont
munkatársunktĂłl   2000 November 01, Wednesday  
Image
Robbanáspont (Chill Factor) színes, feliratos, amerikai akciófilm rendezte: Hugh Johnson szereplõk: Cuba Gooding, Skeet Ulrich, David Paymer írta: Drew Gitlin, Mike Cheda készült: 2000. játékidõ: 102 perc A veszélyes bombákat többnyire katonák õrzik földalatti bunkerekben.
Olvasói értékelés:starstarstarstarstar / 0
Értékelje Ön is! starstarstarstarstar
  Hozzászólások Nyomtat E-mail PDF

Robbanáspont
(Chill Factor)

szĂ­nes, feliratos, amerikai akciĂłfilm
rendezte: Hugh Johnson
szereplõk: Cuba Gooding, Skeet Ulrich, David Paymer
Ă­rta: Drew Gitlin, Mike Cheda
készült: 2000.
játékidõ: 102 perc

A veszélyes bombákat többnyire katonák õrzik földalatti bunkerekben. Egy tudós elkészítette a hadtörténet egyik leghatásosabb fegyverét, és ez épp egy vödör fagylaltba süllyesztve robog egy ócska teherautóban, két lökött alakra bízva... senki sem tudja hová.

A bomba, ha a hõmérséklete 10 fokos fölé emelkedik, robban. A kétségbeesett fagylaltos (Cuba Gooding Jr.) és halálra dermedt barátja (Skeet Ulrich) nem szeretne fölrobbanni. Sõt, szeretne a lehetõ leghamarabb megszabadulni a veszélyes anyagtól. És bár egy bosszúra éhes terrorista nagyon meg akarja szabadítani a párost halálos csomagjától, õk mégis úgy döntenek, igyekeznek megõrizni hidegvérüket, és olyan ember frizsiderébe juttatják el a bombát, akiben megbíznak.

Két békés félnótás szembeszáll tehát egy terrorista jól mûködõ hadigépezetével, és ütött-kopott fagylaltoskocsiján, árkon-bokron át robog a hûsítõ végkifejlet felé.

>> Hivatalos magyar nyelvĂ» honlap


Hozzászólások Kedves Olvasó! Jelentkezzen be és akkor hozzászólhat a témához!Webradio.hu - Szegedi, országos és sport hírek a nap 24 órájában!:HĂ­rek arrow GyĂ»jtemĂ©nyContent on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player