Filmleírások
Red
RedFrank (Bruce Willis), Joe (Morgan Freeman), Marvin (John Malkovich) és Victoria (Helen Mirren) egykor a CIA legjobb ügynökei voltak. Természetesen nem porszívókat árultak.
Mamut
Ilyen az élet
Call Girl
Narnia Krónikái 3. - A Hajnalvándor útja
Ördög
Könyv
Hírlevél
Hírlevél
Programajánló
Mrcius 2023
H K S C P S V
27281 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
Ebben a hnapban
Színikínálat
Gyüjtemény
WebKozmo
Vajda Júlia: a férfiak szeretik irányítani a nõket
Kissné Novák Éva: Az ember nem magányra született
Filmleírások
Szex, csajok, Ibiza
Szüzet szüntess!
Filmleírások Filmleírások
Pitch Black - 22 évente sötétség
munkatársunktól   2000 October 09, Monday  
Pitch Back
A nem túl távoli jövõben egy teherszállító ûrhajó kényszerleszállást hajt végre egy ismeretlen bolygón. A maroknyi túlélõ alig várja, hogy leszálljon az éjszaka és lehûljön a levegõ. A jelek arra utalnak, hogy egy korábbi ûrmisszió már felfedezte a bolygót és küldetésük tragikus véget ért, amikor a napok együttállása miatt teljes sötétség borult a bolygóra. A következõ teljes elsötétülésre nagyon rövid idõn belül lehet számítani...
Olvasi rtkels:starstarstarstarstar / 0
rtkelje n is! starstarstarstarstar
  Hozzszlsok Nyomtat E-mail PDF

PITCH BLACK - 22 ÉVENTE SÖTÉTSÉG

Szereplõk: Claudia Black, Radha Mitchell, Vin Diesel, Cole Hauser, Keith David, Lewis Fitz-Gerald, Rhiana Griffith
Irta:
Scott Alexander, Larry Karaszewski
Fényképezte: Anastas N. Michos
Zene: Peter Buck, Mike Mills, Michael Stipe
Rendezte:
Milos Forman
Játékidõ
107 perc

A nem túl távoli jövõben egy teherszállító ûrhajó kényszerleszállást hajt végre egy ismeretlen bolygón. A negyven utas közül csak néhányan élik túl a landolást - köztük Riddick, a kegyetlenségérõl ismert életfogytos elítélt.

A bolygó elsõ látásra lakatlannak tûnik, a hõség viszont elviselhetetlen. A maroknyi túlélõ alig várja, hogy leszálljon az éjszaka és lehûljön a levegõ. Erre vajmi kevés az esély, mert az égitestet három nap veszi körül. A jelek viszont arra utalnak, hogy egy korábbi ûrmisszió már felfedezte a bolygót és küldetésük tragikus véget ért. Mindez pontosan 22 évvel ezelõtt történt, amikor a napok együttállása miatt teljes sötétség borult a bolygóra. A következõ teljes elsötétülésre pedig nagyon rövid idõn belül számítani lehet. Ez a természeti jelenség hamarosan bekövetkezik és a bolygó megelevenedik: ragadozó mutáns lények egész csapata rajzik ki a vulkánszerû kráterek mélyérõl és megkezdõdik a vadászat. A túlélõk kénytelenek a különleges képességekkel rendelkezõ Riddickre bízni életüket, aki szerint a gonosz csak úgy gyõzhetõ le, ha saját fegyvereit fordítják ellene.

>> Hivatalos weboldal
>>
Letölthetõ elõzetes (26,9 Mb)
Forgalmazza az Intercom

Hozzszlsok Kedves Olvas! Jelentkezzen be s akkor hozzszlhat a tmhoz!Webradio.hu - Szegedi, orszgos s sport hrek a nap 24 rjban!:Hírek arrow GyûjteményContent on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player