Filmleírások
Red
RedFrank (Bruce Willis), Joe (Morgan Freeman), Marvin (John Malkovich) és Victoria (Helen Mirren) egykor a CIA legjobb ügynökei voltak. Természetesen nem porszívókat árultak.
Mamut
Ilyen az Ă©let
Call Girl
Narnia Krónikái 3. - A Hajnalvándor útja
Ördög
Könyv
Hírlevél
Hírlevél
Programajánló
Március 2023
H K S C P S V
27281 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
Ebben a hónapban
Színikínálat
Gyüjtemény
WebKozmo
Piczil Márta: Nem véletlen az õsi szereposztás
Égetõ Mária: örülök, hogy tehetem, ami a dolgom és amit szeretek
Relax
A bor elemzése
Eltemette elefántja
Filmleírások Filmleírások
Egy bogár élete
munkatársunktĂłl   2000 March 11, Saturday  
Image
SzĂ­nes, szinkronizált amerikai film  Rendezte: John Lassater  Látvány: William Cone   A Walt Disney stĂşdiĂł legĂşjabb bemutatĂłja lenyĂ»gözõ technikai megoldásokkal kĂ©szĂĽlt komputeranimáciĂłs vĂ­gjátĂ©k A Hangya-sziget lakĂłi bĂ©kĂ©sen Ă©ldegĂ©lnĂ©nek kis birodalmukban, ha a gonosz sáskák nem dĂ©zsmálnák meg folyton kĂ­nkeservesen összegyĂ»jtött vagyonkájukat.
Olvasói értékelés:starstarstarstarstar / 0
Értékelje Ön is! starstarstarstarstar
  Hozzászólások Nyomtat E-mail PDF

SzĂ­nes, szinkronizált amerikai film 
Rendezte: John Lassater 
Látvány: William Cone  

A Walt Disney stĂşdiĂł legĂşjabb bemutatĂłja lenyĂ»gözõ technikai megoldásokkal kĂ©szĂĽlt komputeranimáciĂłs vĂ­gjátĂ©k A Hangya-sziget lakĂłi bĂ©kĂ©sen Ă©ldegĂ©lnĂ©nek kis birodalmukban, ha a gonosz sáskák nem dĂ©zsmálnák meg folyton kĂ­nkeservesen összegyĂ»jtött vagyonkájukat. FĂĽrge, a csavaros eszĂ» feltalálĂł, akinek sorra kudarcba fulladnak az ĂşjĂ­tásai, nem  nyugszik bele a kiszolgáltatottságba. Elindul, hogy segĂ­tsĂ©get szerezzen a hangyanĂ©p számára. Hamarosan találkozik is egy rettenthetetlennek tĂ»nõ csapattal, melynek tagjai - Botond, a botsáska, MĂłlya, a csábĂ­tĂł molylepke, Herman, a hernyĂł Ă©s társaik lelkesen követik FĂĽrgĂ©t, bár fogalmuk sincs rĂłla, mire vállalkoznak. õk ugyanis csupán egyszerĂ» bohĂłcok, artisták, akiket Ă©pp most dobtak ki egy másodosztályĂş bolhacirkuszbĂłl.

>> hivatalos honlap


Hozzászólások Kedves Olvasó! Jelentkezzen be és akkor hozzászólhat a témához!Webradio.hu - Szegedi, országos és sport hírek a nap 24 órájában!:HĂ­rek arrow GyĂ»jtemĂ©nyContent on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player