Filmleírások
Red
RedFrank (Bruce Willis), Joe (Morgan Freeman), Marvin (John Malkovich) és Victoria (Helen Mirren) egykor a CIA legjobb ügynökei voltak. Természetesen nem porszívókat árultak.
Mamut
Ilyen az élet
Call Girl
Narnia Krónikái 3. - A Hajnalvándor útja
Ördög
Könyv
Hírlevél
Hírlevél
Programajánló
Mrcius 2023
H K S C P S V
27281 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
Ebben a hnapban
Színikínálat
Gyüjtemény
WebKozmo
Hetesi Erzsébet: Nem könnyû ma dékánnak lenni
Relax
A bor elemzése
Eltemette elefántja
Filmleírások
A tûzben edzett férfi
Filmleírások Filmleírások
Dino - Walt Disney produkció
munkatársunktól   2000 November 08, Wednesday  
Image
Dínó (Dinosaur) színes amerikai animációs film rendezte: Eric Leighton, Ralph Zondag írta: Tom Enriquez, John Harrison játékidõ: 82 perc Sok millió évvel azelõtt, hogy az ember megjelent volna a Földön, titokzatos dzsungelek és különös lények népesítették be a világot.
Olvasi rtkels:starstarstarstarstar / 0
rtkelje n is! starstarstarstarstar
  Hozzszlsok Nyomtat E-mail PDF

Dínó
(Dinosaur)

színes amerikai animációs film
rendezte: Eric Leighton, Ralph Zondag
írta: Tom Enriquez, John Harrison
játékidõ: 82 perc

Sok millió évvel azelõtt, hogy az ember megjelent volna a Földön, titokzatos dzsungelek és különös lények népesítették be a világot. Néhány apró és játékos lemúr elhagyott dinoszaurusztojásra talál: amikor egy kis dínó kel ki belõle, örökbe fogadja és fölneveli az újszülöttet. A lemúr szülõk fiukként szeretik az idegent - még akkor is, amikor a kamaszodó Aladár százszor nagyobb és ezerszer nehezebb, mint mostohái.

Ám közös boldogságuknak váratlan katasztrófa vet véget: nem messze lakóhelyüktõl hatalmas meteor csapódik a tengerbe, eddigi paradicsomuk pedig kiégett, kietlen kõsivataggá válik. A lemúroknak és Aladárnak menekülnie kell. Út közben addig ismeretlen tájakat látnak, és ismeretlen lényekkel találkoznak. Aladár néhányszor kénytelen megmenteni barátait, hogy végül együtt juthassanak el oda, ahol ismét érdemes élni.

A Walt Disney stúdió mesés hagyományait a legmodernebb komputertechnikával egészítette ki, hogy hihetetlen életszerûséggel vihesse vászonra a dínók különleges kalandjait.

>> Hivatalos angol nyelvû honlap


Hozzszlsok Kedves Olvas! Jelentkezzen be s akkor hozzszlhat a tmhoz!Webradio.hu - Szegedi, orszgos s sport hrek a nap 24 rjban!:Hírek arrow GyûjteményContent on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player