Filmleírások
Red
RedFrank (Bruce Willis), Joe (Morgan Freeman), Marvin (John Malkovich) és Victoria (Helen Mirren) egykor a CIA legjobb ügynökei voltak. Természetesen nem porszívókat árultak.
Mamut
Ilyen az Ă©let
Call Girl
Narnia Krónikái 3. - A Hajnalvándor útja
Ördög
Könyv
Hírlevél
Hírlevél
Programajánló
Március 2023
H K S C P S V
27281 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
Ebben a hónapban
Színikínálat
Gyüjtemény
WebKozmo
Kissné Novák Éva: Az ember nem magányra született
Relax
A hõskor hõsei 2
Eltemette elefántja
Filmleírások
Szex, csajok, Ibiza
Filmleírások Filmleírások
Csibe futam
munkatársunktĂłl   2000 August 29, Tuesday  
Image
  Csibefutam Chiken Run   Rendezõ: Peter Lord, Nick Park ĂŤrta: Karey Kirkpatrick   Az Aardman Studios -ahonnan az Oszkár-dĂ­jas Wallace Ă©s Gromit sorozat is származik- elkĂ©szĂ­tette elsõ, egĂ©sz estĂ©s animáciĂłs filmjĂ©t.  A gyĂşrma-csibefarm fellázad: nem tĂ»rhetik tovább a Tepsi asszonyság által nekik szánt sorsot.
Olvasói értékelés:starstarstarstarstar / 1
Értékelje Ön is! starstarstarstarstar
  Hozzászólások Nyomtat E-mail PDF


 

Csibefutam
Chiken Run

 

Rendezõ: Peter Lord, Nick Park
ĂŤrta: Karey Kirkpatrick

 

Az Aardman Studios -ahonnan az Oszkár-dĂ­jas Wallace Ă©s Gromit sorozat is származik- elkĂ©szĂ­tette elsõ, egĂ©sz estĂ©s animáciĂłs filmjĂ©t. 

A gyúrma-csibefarm fellázad: nem tûrhetik tovább a Tepsi asszonyság által nekik szánt sorsot. Az egyetlen megoldás a szökés, de minden kísérletük kudarcot vall egészen addig, míg be nem repül a farmra egy amerikai szívtipró kakas, aki alaposan felforgatja a csibék életét.

 BĂ»bájosak a gyurmafigurák, a szinkron ötletdĂşs  az eredetiben Mel Gibsonnal (Rocky) Ă©s Miranda Richardsonnal (Mrs. Tweedy), a magyar pedig Boros Lajossal Ă©s Bochkor Gáborral, a pipik pedig imádnivalĂłak!

hivatalos honlap: www.chickenrun.com

 


Hozzászólások Kedves Olvasó! Jelentkezzen be és akkor hozzászólhat a témához!Webradio.hu - Szegedi, országos és sport hírek a nap 24 órájában!:HĂ­rek arrow GyĂ»jtemĂ©nyContent on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player