Filmleírások
Red
RedFrank (Bruce Willis), Joe (Morgan Freeman), Marvin (John Malkovich) és Victoria (Helen Mirren) egykor a CIA legjobb ügynökei voltak. Természetesen nem porszívókat árultak.
Mamut
Ilyen az Ă©let
Call Girl
Narnia Krónikái 3. - A Hajnalvándor útja
Ördög
Könyv
Hírlevél
Hírlevél
Programajánló
Március 2023
H K S C P S V
27281 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
Ebben a hónapban
Színikínálat
Gyüjtemény
WebKozmo
Hetesi Erzsébet: Nem könnyû ma dékánnak lenni
Relax
A bor elemzése
A hõskor hõsei 2
Filmleírások
A tûzben edzett férfi
Filmleírások Filmleírások
Bölcsek kövére 2 - A Klump család
munkatársunktĂłl   2000 November 20, Monday  
Image
Bölcsek kövére II - A Klump család (Nutty Professor II - The Klumps) színes szinkronizált amerikai filmvígjáték rendezte: David Newnam szereplõk: Eddie Murphy, Jenet Jackson, Larry Mille írta: Barry W.
Olvasói értékelés:starstarstarstarstar / 1
Értékelje Ön is! starstarstarstarstar
  Hozzászólások Nyomtat E-mail PDF

Bölcsek kövére II - A Klump család
(Nutty Professor II - The Klumps)

színes szinkronizált amerikai filmvígjáték
rendezte: David Newnam
szereplõk: Eddie Murphy, Jenet Jackson, Larry Mille
Ă­rta: Barry W. Blaustein, David Sheffield, Paul Weitz
játékidõ: 92 perc

Sherman Klump professzor nõsül. És a Klump család jobban már el sem lehetne ragadtatva ettõl. A menyasszony, Denise örül, hogy bekerülhet a Klump családba, és megvan hozzá az étvágya is, hogy ne lógjon ki onnan; a Mama odáig van a gyönyörtõl; a Papa se zsörtölõdik annyit; a Nagyi megnyugodott, hogy Sherman végre valahára hamarosan kiélvezheti az intim kapcsolatok gyönyörét; Ernie takarékra tette a gorombáskodásait, a kis Ernie pedig alig várja, hogy degeszre zabálhassa magát az esküvõn. De Haver Lamour…nos, Haver egészen más tészta.

Az imádnivaló Sherman azt gondolta, soha többé nem látja az alteregóját, de Haver Lamour újra itt van, és a maga pecsenyéjét próbálja sütögetni. Mivel mindent megtett, hogy Havert mélyen eltemesse a tudatalattijába, a szégyenlõs professzor rémülten tapasztalja, hogy alteregója mindig a legrosszabbkor bukkan fel, és veszélyezteti házassági terveit kolléganõjével, Denise Gainesszel (Janet Jackson). Sherman úgy dönt, hogy Denise DNS-kutatásait hasznosítva egyszer s mindenkorra megszabadul irtózatos nemezisétõl úgy, hogy kivonja Haver DNS-eit a szervezetébõl. De Haver Lamour nem fog békésen távozni. Teljes életnagyságban berobban Sherman világába, és igényt tart a professzor elképesztõ találmányára - egy forradalmi fiatalság-szérumra. A szérum átmenetileg visszafordítja az idõt, évtizedeket vesz el az ember külsejébõl, visszaadja a vitalitást -vagyis pont az a csábító csoda, amire mindenki áhítozik. Sherman semmiképp sem akarja, hogy a szérum Haver kezébe kerüljön, ezért a Klump család otthonában rejti el, úgy gondolja, ott biztonságban lesz.

Havert persze nem lehet eltántorítani. Ösztönei elvezetik Klumpékhoz, ahol épp Denise leánybúcsúztató bulija zajlik teljes gõzzel. A ház körül ólálkodó Haver összefut a kéjvágytól fûtött Klump nagyival, aki azt hiszi róla, hogy õ erotikus álmai férfija. A hetvenéves szirén közeledésétõl megrettent Havernak sikerül meglelnie és megbugáznia a "tiniszörpöt". És megindul a versenyfutás az idõvel, Sherman harcba indul, hogy visszaszerezze találmányát, helyre állítsa a családi békét, és feleségül vegye a szeretett nõt…mielõtt elszabadul a pokol.

>> Hivatalos angol nyelvĂ» honlap
>> Filmrészlet


Hozzászólások Kedves Olvasó! Jelentkezzen be és akkor hozzászólhat a témához!Webradio.hu - Szegedi, országos és sport hírek a nap 24 órájában!:HĂ­rek arrow GyĂ»jtemĂ©nyContent on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player