Filmleírások
Red
RedFrank (Bruce Willis), Joe (Morgan Freeman), Marvin (John Malkovich) és Victoria (Helen Mirren) egykor a CIA legjobb ügynökei voltak. Természetesen nem porszívókat árultak.
Mamut
Ilyen az Ă©let
Call Girl
Narnia Krónikái 3. - A Hajnalvándor útja
Ördög
Könyv
Hírlevél
Hírlevél
Programajánló
Március 2023
H K S C P S V
27281 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
Ebben a hónapban
Színikínálat
Gyüjtemény
WebKozmo
Hetesi Erzsébet: Nem könnyû ma dékánnak lenni
Kissné Novák Éva: Az ember nem magányra született
Relax
Futballmeccsen
A bor elemzése
Filmleírások Filmleírások
A szibériai borbély
munkatársunktĂłl   2000 March 11, Saturday  
Image
A SZIBÉRIAI BORBÉLY(The Barber of Siberia) Szereplõk: Julia Ormond, Richard Harris, Oleg Menysikov Irta: Rusztam Ibragejbekov, Nyikita Mihalkov, Rospo Pallenberg Fényképezte: Pavel Lebesev Zene: Edward-Nyikolaj Artemjev Rendezte: Nyikita Mihalkov Játékidõ 180 perc 1905 - Egy asszony levelet ír fiának, a hires Westpoint-i Amerikai Katonai Akadémia hallgatójának.
Olvasói értékelés:starstarstarstarstar / 2
Értékelje Ön is! starstarstarstarstar
  Hozzászólások Nyomtat E-mail PDF

A SZIBÉRIAI BORBÉLY(The Barber of Siberia)

Szereplõk: Julia Ormond, Richard Harris, Oleg Menysikov
Irta: Rusztam Ibragejbekov, Nyikita Mihalkov, Rospo Pallenberg
Fényképezte: Pavel Lebesev
Zene: Edward-Nyikolaj Artemjev
Rendezte: Nyikita Mihalkov
Játékidõ 180 perc


1905 - Egy asszony levelet ír fiának, a hires Westpoint-i Amerikai Katonai Akadémia hallgatójának. 20 évvel korábbi emlékképet idéz maga elé, végre elszánja magát, hogy megossza fiával születésének sokáig féltve õrzött titkát.
1885 - Fiatal korában Jane, bizonyos üzleti megbizatással nekivág a titokzatos Oroszországnak. Ebban a számára teljesen új világban egy fülkében utazik egy csapat féktalen fiatal kadéttal, köztük az elegáns és szenvedélyes Andrej Tolsztojjal. Jane felfedezi, hogy mindeketten rajongnak a zenéért. Az ifjú kadét pedig beleszeret a gyönyörû és rendkívüli szépségbe.
A moszkvai pályudvaron Jane-t Douglas McCracken a különc feltaláló várja, aki a nagy herceg támogatását szeretné elnyerni, hogy eladhassa az oroszoknak élete fõmûvét: egy óriási fakitermelõ gépet.
Célja elérése érdekében McCracken a lányaként mutatja be Jane-t: a lány feladata, ahogy megpuhítsa a hatóságokat és McCracken lehetséges üzletfeleit. Eszköz nem számít.
Jane - remélve, hogy újra találkozhat a jóképû Tolsztojjal -, ellátogat a kadét iskolába, ahol bemutatják Radlov tábornoknak, akit McCracken megbízásából el kell csábítania.
A lány pillanatok alatt magába is bolondítja a meglehetõsen esetlen Radlovot, aki mit sem sejtve Tolsztoj szenvedélyes érzéseirõl - megkéri a kadétot, kisérje el õt, és segédkezzen a lánykérésnél. A szerelemittas fiatalember képtalan tovább titkolni érzelmeit.
A konfliktus elkerülhetetlen, a történet drámai fordulatot vesz. A hõsök élete mindörökké megváltozik...

Hivatalos honlap
Forgalmazza a Budapest Film

Hozzászólások Kedves Olvasó! Jelentkezzen be és akkor hozzászólhat a témához!Webradio.hu - Szegedi, országos és sport hírek a nap 24 órájában!:HĂ­rek arrow GyĂ»jtemĂ©nyContent on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player