Filmleírások
Red
RedFrank (Bruce Willis), Joe (Morgan Freeman), Marvin (John Malkovich) és Victoria (Helen Mirren) egykor a CIA legjobb ügynökei voltak. Természetesen nem porszívókat árultak.
Mamut
Ilyen az Ă©let
Call Girl
Narnia Krónikái 3. - A Hajnalvándor útja
Ördög
Könyv
Hírlevél
Hírlevél
Programajánló
Március 2023
H K S C P S V
27281 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
Ebben a hónapban
Színikínálat
Gyüjtemény
WebKozmo
Hetesi Erzsébet: Nem könnyû ma dékánnak lenni
Piczil Márta: Nem véletlen az õsi szereposztás
Relax
Vidám képek
Eltemette elefántja
Filmleírások Filmleírások
A sejt
munkatársunktĂłl   2000 November 01, Wednesday  
Image
A sejt (The Cell) Színes, feliratos amerikai film rendezte: Tarsem Singh szereplõk: Jennifer Lopez, Vonce Vaughn, Vincent D"Onforio zene: Howard Shore játékidõ 107 perc készült: 2000. Sokkoló és hihetetlenül veszélyes utazás egy sorozas tgyilkos agyában, egy rémálomszerû és megfoghatatlan fantázia világában. Catherine Deane (Jennifer Lopez) egy gyermekpszichológus, aki új, és meglehetõsen radikális terápiával próbálkozik, melynek lényege, hogy páciense agyába belépve megpróbálja megtalálni, mi okozhatja annak pszichés problémáit.
Olvasói értékelés:starstarstarstarstar / 0
Értékelje Ön is! starstarstarstarstar
  Hozzászólások Nyomtat E-mail PDF

A sejt
(The Cell)

SzĂ­nes, feliratos amerikai film
rendezte: Tarsem Singh

szereplõk: Jennifer Lopez, Vonce Vaughn, Vincent D"Onforio
zene: Howard Shore
játékidõ 107 perc

készült: 2000.

Sokkoló és hihetetlenül veszélyes utazás egy sorozastgyilkos agyában, egy rémálomszerû és megfoghatatlan fantázia világában. Catherine Deane (Jennifer Lopez) egy gyermekpszichológus, aki új, és meglehetõsen radikális terápiával próbálkozik, melynek lényege, hogy páciense agyába belépve megpróbálja megtalálni, mi okozhatja annak pszichés problémáit. Eddig ezt a módszert egyetlen esetben próbálta ki, egy kómába esett gyereket próbált visszahozni az életbe.

Amikor egy veszélyes sorozatgyilkos, Carl Stargher (Vincent D"Onfonio) kómába esik, Catherine-nak újra meg kell tennie a rendkívül veszélyes utazást. A sorozatgyilkos utolsó áldozata még életben van, a rendõröknek csak pár órájuk maradt arra, hogy megtalálják. Catherine tehát belép egy zavarodott elmébe, egy õrült és kisámíthatatlan fantáziavilágba, ahonnan lehet, hogy soha többé nincs visszatérés.


Hozzászólások Kedves Olvasó! Jelentkezzen be és akkor hozzászólhat a témához!Webradio.hu - Szegedi, országos és sport hírek a nap 24 órájában!:HĂ­rek arrow GyĂ»jtemĂ©nyContent on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player