Filmleírások
Red
RedFrank (Bruce Willis), Joe (Morgan Freeman), Marvin (John Malkovich) és Victoria (Helen Mirren) egykor a CIA legjobb ügynökei voltak. Természetesen nem porszívókat árultak.
Mamut
Ilyen az élet
Call Girl
Narnia Krónikái 3. - A Hajnalvándor útja
Ördög
Könyv
Hírlevél
Hírlevél
Programajánló
Mrcius 2023
H K S C P S V
27281 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
Ebben a hnapban
Színikínálat
Gyüjtemény
WebKozmo
Hetesi Erzsébet: Nem könnyû ma dékánnak lenni
Égetõ Mária: örülök, hogy tehetem, ami a dolgom és amit szeretek
Relax
A férfi földrajza
Filmleírások
Szex, csajok, Ibiza
Filmleírások Filmleírások
A no kétszer
munkatársunktól   2000 March 11, Saturday  
Image
Színes amerikai-angol film Írta és rendezte: Peter Howitt Szereplõk: Gwyneth Paltrow, John Lynch, John Hannah, Jeanne Tripplehorn Eredeti cím: Sliding Doors    A Sliding Doors a sorsról, az idõrõl és a szerelemrõl szól.
Olvasi rtkels:starstarstarstarstar / 1
rtkelje n is! starstarstarstarstar
  Hozzszlsok Nyomtat E-mail PDF

Színes amerikai-angol film
Írta és rendezte: Peter Howitt
Szereplõk: Gwyneth Paltrow, John Lynch, John Hannah, Jeanne Tripplehorn
Eredeti cím: Sliding Doors  


 A Sliding Doors a sorsról, az idõrõl és a szerelemrõl szól. Napjainkban, amikor annyi a véletlen találkozás, és folyamatosan nehéz döntések és válaszutak  elõtt állunk, néhány perc egy nõ egész életét megváltoztathatja.
Létezik a szerelemben hibaszázalék? Helen (Gwyneth Paltrow), a menõ londoni PR menedzser számára most fog kiderülni a válasz. Eddig minden tökéletesen rendben van az életével. Érdekes munkája van, együtt él barátjával, a regényíró Gerry-vel (John Lynch) Ám Helent váratlanul kirúgják és ezért a szokásosnál hamarabb ér haza. Ekkor élete furcsa fordulatot vesz. Pontosabban két furcsa fordulatot. Hazafelé menet Helen lekési a metrót, sõt ki is rabolják, kórházba kerül és csak ezek után ér haza, és Gerry-t a zuhanyzóban találja.
Mi történt volna, ha nem kési le azt a bizonyos metrót? Nos, akkor egy vonzó idegen, James mellé ült volna, akire még sokáig emlékezett volna. Ezenkívül idõben ért volna haza, hogy még ágyban találja a nõcsábász Gerry-t volt bartátnõjével, Lydiával.
A két út egy közös romantikus végkifejlet felé halad, amely egy nõ kalandja az örök kérdés "Mi lett volna, ha.." birodalmában.

>> Oldalak az IMDB-ben


Hozzszlsok Kedves Olvas! Jelentkezzen be s akkor hozzszlhat a tmhoz!Webradio.hu - Szegedi, orszgos s sport hrek a nap 24 rjban!:Hírek arrow GyûjteményContent on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player