Filmleírások
Red
RedFrank (Bruce Willis), Joe (Morgan Freeman), Marvin (John Malkovich) és Victoria (Helen Mirren) egykor a CIA legjobb ügynökei voltak. Természetesen nem porszívókat árultak.
Mamut
Ilyen az Ă©let
Call Girl
Narnia Krónikái 3. - A Hajnalvándor útja
Ördög
Könyv
Hírlevél
Hírlevél
Programajánló
Március 2023
H K S C P S V
27281 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
Ebben a hónapban
Színikínálat
Gyüjtemény
WebKozmo
Hetesi Erzsébet: Nem könnyû ma dékánnak lenni
Piczil Márta: Nem véletlen az õsi szereposztás
Relax
Vidám képek
Eltemette elefántja
Filmleírások Filmleírások
A mi szerelmĂĽnk
munkatársunktĂłl   2000 March 11, Saturday  

A MI SZERELMÜNK Szereplõk: Major Melinda, Erik Desfosses, Bertók Lajos, Jan Kidawa Blonski Irta: Pacskovszky József Fényképezte: Gózon Francisco Rendezte: Pacskovszky József Játékidõ 100 perc Egy Párizsban tanuló magyar lány beleszeret egy idõsebb francia férfiaba.
Olvasói értékelés:starstarstarstarstar / 3
Értékelje Ön is! starstarstarstarstar
  Hozzászólások Nyomtat E-mail PDF

A MI SZERELMĂśNK


Szereplõk: Major Melinda, Erik Desfosses, Bertók Lajos, Jan Kidawa Blonski
Irta: Pacskovszky JĂłzsef
Fényképezte: Gózon Francisco
Rendezte: Pacskovszky JĂłzsef
Játékidõ 100 perc


Egy Párizsban tanuló magyar lány beleszeret egy idõsebb francia férfiaba. Emmi és Alex Budapesten akarják kezdeni közös életüket. Alex közben válni készül feleségétõl, akihez, úgy érzi, nem köti más, csak 18 éves nagy lányuk.

Miközben a válás körüli bonyodalmak zajlanak, Emmi a családi hagyatékban szerelmes leveleket, és egy régi amatõr-filmet talál. A film és a levelek valami titokra utalnak. Emmi nagyanyja, Eszter, szerelmes volt a háború elõtt egy lengyel férfiba, de végül másvalakihez ment feleségül. Emmi a Filmintézetben nézi meg a filmet. Itt ismerkedik meg Légóza Lászlóval. Légózát megbûvöli Emmi és a titokzatos történet, csakhogy Emmi Alex-szel visszatér Franciaországba.

Grund, a Párizsban élõ lengyel antikvárius Emmi és Alex segítségére lesz, a francia ellenállókról készít listákat. Több nyom arra utal, hogy a titokzatos lengyel szeretõ a háború alatt Franciaországba került. Grund szerelmi bánattal küzd, a felesége néhány évvel ezelõtt elhagyta, visszament Lengyelországba a tenger mellé.

Mind a négyen bekapcsolódnak a nyomozásba, eljutnak Flandriába ahová a nyomok vezetnek.

Csakhogy hõseinket ekkor már az érdekli, hogyan válasszannak két szerelem között, hogyan szerezzenek vissza egy régi szerelmet.

Road-movie szerelemrõl - találkozások, búcsúzások, szeretkezések, összeveszések után elérkezünk a lengyel tengerpaertnak arra a részére, ahol sok évvel ezelõtt az a bizonyos amatõr-film készült, s ahol minden megváltozik

Forgalmazza az Budapest Film


Hozzászólások Kedves Olvasó! Jelentkezzen be és akkor hozzászólhat a témához!Webradio.hu - Szegedi, országos és sport hírek a nap 24 órájában!:HĂ­rek arrow GyĂ»jtemĂ©nyContent on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player