Filmleírások
Red
RedFrank (Bruce Willis), Joe (Morgan Freeman), Marvin (John Malkovich) és Victoria (Helen Mirren) egykor a CIA legjobb ügynökei voltak. Természetesen nem porszívókat árultak.
Mamut
Ilyen az Ă©let
Call Girl
Narnia Krónikái 3. - A Hajnalvándor útja
Ördög
Könyv
Hírlevél
Hírlevél
Programajánló
Március 2023
H K S C P S V
27281 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
Ebben a hónapban
Színikínálat
Gyüjtemény
WebKozmo
Piczil Márta: Nem véletlen az õsi szereposztás
Veresné Novák Katalin: Kellenek a nõk a közéletbe
Filmleírások
Intim vallomások
Mese
Bundavásár
Filmleírások Filmleírások
28 nap
munkatársunktĂłl   2000 November 01, Wednesday  
Image
Gwen Cummings jó fej lány. Nagyon jó fej: imád bulizni, imád inni, és élvezi, ha forog körülötte a világ. Sõt, nem áll meg félúton. Így történhet, hogy egy lopott limuzinnal egészen egy házfalig jut - onnan meg egyenesen a bíróságra. Az ítélet nem túl szigorú: Gwennek csupán egy hónapot kell eltöltenie ital és a barátja nélkül, elvonókúrán.
Olvasói értékelés:starstarstarstarstar / 0
Értékelje Ön is! starstarstarstarstar
  Hozzászólások Nyomtat E-mail PDF

28 Day
színes, feliratos amerikai filmvígjáték (2000)

Rendezte: Betty thomas
Szereplõk: Sandra Bullock, Viggo Mortens, Diane Ladd, Dominic West

Gwen Cummings (Sandra Bullock) jó fej lány. Nagyon jó fej: imád bulizni, imád inni, és élvezi, ha forog körülötte a világ. Sõt, nem áll meg félúton. Így történhet, hogy egy lopott limuzinnal egészen egy házfalig jut - onnan meg egyenesen a bíróságra. Az ítélet nem túl szigorú: Gwennek csupán egy hónapot kell eltöltenie ital és a barátja nélkül, elvonókúrán. Új, átmeneti otthonában különös alakokkal és különös szokásokkal találkozik. Sem egyik, sem másik nem tetszik neki túlságosan, de kénytelen elviselni õket: elvégre õ nem önként érkezett. Az intézet szigorú (és színjózan) igazgatója (Steve Buscemi) hatására azonban lassanként sikerül emberszámba vennie az õt körülvevõ sok csodabogarat. És szerencsére, ebben az intézetben együtt kezeli a nõket és a férfiakat...

>> Hivatalos magyar nyelvĂ» honlap


Hozzászólások Kedves Olvasó! Jelentkezzen be és akkor hozzászólhat a témához!Webradio.hu - Szegedi, országos és sport hírek a nap 24 órájában!:HĂ­rek arrow GyĂ»jtemĂ©nyContent on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player