Relax
Eltévedt email
ImageTörténet egy elírt e-mail címről.
Golf, 15 kilométerrel
Hirdetés
Futballmeccsen
Vidám képek
Queen bébik
Könyv
Hírlevél
Hírlevél
Programajánló
Augusztus 2022
H K S C P S V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
Ebben a hónapban
Színikínálat
Gyüjtemény
WebKozmo
Piczil Márta: Nem véletlen az ősi szereposztás
Vajda Júlia: a férfiak szeretik irányítani a nőket
Relax
A férfi földrajza
Eltemette elefántja
Relax Relax
Óvodában
munkatársunktól   2004 November 13, Saturday  

Hallottatok-e arról az óvónőről, aki segített az egyik gyereknek felhúzni a csizmáját? A gyerek nagyon kínlódott, hát odament neki segiteni.
  Hozzászólások Nyomtat E-mail PDF
Hallottatok-e arról az óvónőről, aki segített az egyik gyereknek felhúzni a csizmáját? A gyerek nagyon kínlódott, hát odament neki segiteni. Bizony nagyon megizzadt, amire a kisfiú lábára felráncigálta a csizmát, ám alighogy letörölte a homlokáról a verejtéket, a kissrác azt mondta: "Óvónéni, fordítva van a lábamon a csizma."
Az óvónő látta ám, hogy a gyereknek igaza van, hát gyorsan lehúzta róla, és ismét nagy kínlódások közepette, most már helyesen felcibálta a kissrác lábára, de így is nagyon nehezen sikerült. Ekkor a kisfiú megint megszólalt: "Ez ám nem az én csizmám!"
Az óvónő egyre idegesebb lett, őrült tempóban lerántja a gyerek lábáról a csizmát, közben az folytatta a mondatot: "...hanem a bátyámé, csak ő már kinőtte, és ma reggel rámadta az anyukám." Az óvónő már lilát látott, de uralkodott magán. Ismét ráadta a kisfiú lábára a lábbelit, pedig még mindig nagyon sok tuszkolást igenyelt a művelet.
Minden rendben lévőnek nézett ki, amikor az óvónő megkérdezte: "Pistike, hova tetted a kesztyűdet?" "Azt beletettem a csizmám orrába..." (Zsolti)

Hozzászólások Kedves Olvasó! Jelentkezzen be és akkor hozzászólhat a témához!Webradio.hu - Szegedi, országos és sport hírek a nap 24 órájában!:Hírek arrow GyűjteményContent on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player