Relax
Eltévedt email
ImageTörténet egy elírt e-mail címről.
Golf, 15 kilométerrel
Hirdetés
Futballmeccsen
Vidám képek
Queen bébik
Könyv
Hírlevél
Hírlevél
Programajánló
Augusztus 2022
H K S C P S V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
Ebben a hónapban
Színikínálat
Gyüjtemény
WebKozmo
Piczil Márta: Nem véletlen az ősi szereposztás
Kissné Novák Éva: Az ember nem magányra született
Relax
Futballmeccsen
A bor elemzése
Relax Relax
Az első vacsora
munkatársunktól   2004 November 08, Monday  

A lány megkérte barátját, hogy péntek este menjen át, és vacsorázzon vele és a szüleivel.
  Hozzászólások Nyomtat E-mail PDF
A lány megkérte barátját, hogy péntek este menjen át, és vacsorázzon vele és a szüleivel. A lány bejelentette a fiúnak, hogy ez után a nagy esemény után oda szeretné adni a szüzességét. Nos, a fiú el volt kápráztatva, de mivel még ő is szűz volt, elment a patikába felvilágosítást kérni, és persze óvszerért. Hallott arról, hogy a szex csak óvszerrel biztonságos!

A patikus egy órán keresztül magyarázott a fiúnak, elmondott mindent, amit a kondomokról és a szexről tudnia kell. A patikus a végén megkérdezte, hogy mennyi "védőfelszerelést" kér; 3, esetleg 10 darabosat vagy mindjárt egy családi csomagot. A srác ragaszkodott a családi mennyiséghez, mert azt gondolta nagyon el lesz foglalva, hiszen ez lesz neki az első.

Azon a bizonyos estén a fiú elment a lány szüleinek házába, és a lány nyitott ajtót, aki így köszöntötte: "Oh, annyira izgatott vagyok, hogy a szüleimmel találkozol, na gyere már be!" A fiú bement és leült az asztalhoz, ahol a lány szülei már várták.

A fiú gyorsan felajánlotta, hogy elmondja az áldást, és lehajtotta a fejét. Percek teltek el, a fiú meg mindig imádkozott a fejét lehajtva. 10 perc múlva a fiú még mindig nem mozdult. Végül, 20 perc után a lány odahajolt hozzá, mivel a fiú még mindig asztalra borított arccal ült, és a lány így szólt: "Nem is gondoltam volna, hogy ennyire vallásos vagy."
Erre a fiú vöröslő arccal visszasúgta: "Én pedig nem is gondoltam volna, hogy az apád a patikus!"

(Krisztina)

Hozzászólások Kedves Olvasó! Jelentkezzen be és akkor hozzászólhat a témához!Webradio.hu - Szegedi, országos és sport hírek a nap 24 órájában!:Hírek arrow GyűjteményContent on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player