Szakszervezetek
AdĂłcsalĂĄsi vĂĄd - Civilek tĂŒntettek az ĂĄfacsalĂĄsok ellen Budapesten
Civil szervezetek tĂŒntetĂ©sen követeltĂ©k a "nagy adĂłzĂłk ĂĄltal elkövetett ĂĄfacsalĂĄsok" kivizsgĂĄlĂĄsĂĄt szombaton a fĂ”vĂĄrosban.
Flashmob a rasszista megnyilvånulåsok és a Szabadsåg térre tervezett emlékmû ellen
A betiltott Magyar Gårda alapítåsåra emlékeztek Budapesten
Demonstråció az Astoriånål - BefejezÔdött a forgalomakadålyozó megmozdulås
Demonstråció az Astoriånål - Áll a forgalom
Fidesz-szĂ©khĂĄz - Panaszt tesznek az ĂŒgyĂ©szsĂ©gnĂ©l a mĂĄrciusi demonstrĂĄciĂł rĂ©sztvevĂ”i
MTI hĂ­rek
KĂŒlföld
UkrĂĄn vĂĄlsĂĄg - Kijevben az orvlövĂ©szek a nemzeti bank Ă©pĂŒletĂ©bĂ”l adtĂĄk le lövĂ©seiket
MagyarorszĂĄg
A vårtnål gyengébb a szél a Balatonnål, nem kellett beavatkozni a magas vízållås miatt
EU
UkrĂĄn vĂĄlsĂĄg - Jacenyuk az orosz erĂ”k visszavonĂĄsĂĄt sĂŒrgeti
KĂŒlföld
Szerbiai vålasztåsok - A szerb média szerint unalmas a kampåny
MagyarsĂĄg
Gulyås: óriåsi elÔrelépés, hogy négy év alatt közel 600 ezren élnek a kedvezményes honosítåssal
Sport
Versenyuszoda Ă©pĂŒl GödöllĂ”n
TudomĂĄny
Forradalmasíthatja a sebészetet a törések selyemcsavaros rögzítése
KĂŒlföld
Megtåmadtåk a Pussy Riot két tagjåt Nyizsnyij Novgorodban
Sport
Férfi kézilabda BL - Mårcius 23-ån jåtszik Lengyelorszågban a Veszprém
EgĂ©szsĂ©gĂŒgy
Csongråd megyében is tåmogatjåk a Mintamenza program terjedését
LabdarĂșgĂĄs
Piturca marad a romån szövetségi kapitåny
BĂ»nĂŒgy
DiszkĂłtragĂ©dia - Fenntartotta a korĂĄbbi jogerĂ”s Ă­tĂ©letet a KĂșria a West BalkĂĄn-ĂŒgyben
Baleset
Egy gåzvezeték åtvågåsa miatt 15 embert kitelepítettek Lajosmizsén
ProgramajĂĄnlĂł
ïżœprilis 2024
H K S C P S V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
Ebben a hïżœnapban
Szeged
Szegedi hĂ­rek
BÔrgyógyåszati tåvkonzultåciós rendszert fejlesztettek Szegeden
VĂĄlasztĂĄs 2014 – Bajnai: ĂĄprilisban hosszĂș tĂĄvra eldĂ”l, az orszĂĄg merre halad tovĂĄbb
Szabó Gåbor akadémikust javasolja rektornak a Szegedi Tudomånyegyetem szenåtusa
Balett és fantasztikus vígjåték a Szegedi Nemzeti Színhåz mårciusi mûsorån
FIGYELEM! MENETREND MÓDOSÍTÁS!
Szakszervezetek Szakszervezetek
Szakszervezeti demonstråció - Békésben négy, Vasban két helyszínen demonstrålnak
MTI   2011 November 04, Friday  

(MTI) - BĂ©kĂ©s megyĂ©ben nĂ©gy helyszĂ­nen tartanak pĂ©nteken fĂ©lpĂĄlyĂĄs ĂștlezĂĄrĂĄst. Vas megyĂ©ben a 86-os szĂĄmĂș fĂ”Ășton kĂ©t helyen korlĂĄtozzĂĄk a forgalmat. Pest megyĂ©ben a 4-es fĂ”Ășton nem okozott fennakadĂĄst a demonstrĂĄciĂł, Ă©s PĂ©csen is rendben halad a...
  Hozzászólások Nyomtat E-mail PDF

(MTI) - BĂ©kĂ©s megyĂ©ben nĂ©gy helyszĂ­nen tartanak pĂ©nteken fĂ©lpĂĄlyĂĄs ĂștlezĂĄrĂĄst. Vas megyĂ©ben a 86-os szĂĄmĂș fĂ”Ășton kĂ©t helyen korlĂĄtozzĂĄk a forgalmat. Pest megyĂ©ben a 4-es fĂ”Ășton nem okozott fennakadĂĄst a demonstrĂĄciĂł, Ă©s PĂ©csen is rendben halad a forgalom.

    Hoffmann Antal, a BĂ©kĂ©s Megyei KözlekedĂ©si Szakszervezet vezetĂ”je az MTI-nek elmondta: tagjaik mintegy 37 gĂ©pjĂĄrmĂ»vel vonultak fel a 47-es fĂ”Ăștvonal Szarvas felĂ”l BĂ©kĂ©scsabĂĄra bevezetĂ” szakaszĂĄra.
    Nagy KĂĄroly, a VasĂști DolgozĂłk Szabad SzakszervezetĂ©nek bĂ©kĂ©scsabai kĂ©pviselĂ”je arrĂłl tĂĄjĂ©koztatott, hogy a 47-es fĂ”Ăștvonalon, BĂ©kĂ©scsaba kĂŒlterĂŒletĂ©n, az OroshĂĄza, valamint a BĂ©kĂ©s felĂ© vezetĂ” szakaszokon, tovĂĄbbĂĄ VĂ©sztĂ”n tartanak fĂ©lpĂĄlyĂĄs ĂștlezĂĄrĂĄst összesen 23 gĂ©pjĂĄrmĂ»vel.
    A rendĂ”rsĂ©g a szervezĂ”k kĂ©rĂ©sĂ©re biztosĂ­tja a helyszĂ­nt, illetve szĂŒksĂ©g esetĂ©n forgalomirĂĄnyĂ­tĂĄsai feladatokat lĂĄt el - mondta az MTI Ă©rdekelĂ”dĂ©sĂ©re Albert IstvĂĄn, a BĂ©kĂ©s Megyei RendĂ”r-fĂ”kapitĂĄnysĂĄg sajtĂłszĂłvivĂ”je.
    Vas megyĂ©ben a 86-os szĂĄmĂș fĂ”Ășton NemesbĂ”d közelĂ©ben, a Szombathely irĂĄnyĂĄba vezetĂ” sĂĄvot 48 autĂł foglalta el 11 Ăłra utĂĄn, a forgalmat rendĂ”rök irĂĄnyĂ­tjĂĄk, a jĂĄrmĂ»vek vĂĄltakozva haladnak, csupĂĄn hĂĄrom-nĂ©gy perces vĂĄrakozĂĄsra kell kĂ©szĂŒlniĂŒk az arra haladĂłknak - tapasztalta a helyszĂ­nen az MTI tudĂłsĂ­tĂłja.
    A demonstrålók autóin fÔleg a Liga szakszervezet zåszlói és néhåny transzparens volt låtható, ezeken  a "Nem tetszik a rendszer" és  "Munka Törvénykönyve - Rabszolgamunka" feliratok olvashatók.
    HorvĂĄth Csaba, a Magyar Szakszervezetek OrszĂĄgos SzövetsĂ©ge regionĂĄlis szervezetĂ©nek kĂ©pviselĂ”je az MTI-nek elmondta, hogy dĂ©lutĂĄn kĂ©t Ăłrakor a demonstrĂĄlĂłk ĂĄtvonulnak a 86-os fĂ”Ășt PetĂ”fi-telephez közel esĂ” rĂ©szĂ©re, Ă©s a Körmend felĂ© esĂ” forgalmi sĂĄvot foglaljĂĄk el, Ă­gy lassĂ­tva a forgalmat, terveik szerint az esti sötĂ©tsĂ©g beĂĄlltĂĄig. Ott is rendĂ”rök irĂĄnyĂ­tjĂĄk majd a forgalmat.    
    Pest megyĂ©ben dĂ©lelĂ”tt nem okozott nagyobb fennakadĂĄst a 4-es fĂ”Ășt, valamint a 400-as Ășt ĂŒllĂ”i szakaszĂĄnak forgalmĂĄban a demonstrĂĄlĂłk fĂ©lpĂĄlyĂĄs ĂștlezĂĄrĂĄsa.
    A 4-es fĂ”Ășt Budapest felĂ© vezetĂ” oldalĂĄt az ĂŒllĂ”i körforgalom elĂ”tt tovĂĄbbra is 15 gĂ©pkocsi foglalja el. A helyszĂ­nen a FĂŒggetlen RendĂ”r Szakszervezet, a bĂŒntetĂ©s-vĂ©grehajtĂĄs hĂĄrom szakszervezete, a HonvĂ©d Szakszervezet, valamint a SzolidaritĂĄs mozgalom transzparensei lĂĄthatĂłk.
    ZoltĂĄn GĂĄbor, a demonstrĂĄciĂł helyi szervezĂ”je az MTI kĂ©rdĂ©sĂ©re elmondta, hogy terveik szerint az esti ĂłrĂĄkig maradnak a helyszĂ­nen. A rendĂ”rsĂ©g a 4-es fĂ”Ășt Ă©rintett szakaszĂĄt - a pĂ©teri elĂĄgazĂĄstĂłl az ĂŒllĂ”i körforgalomig - lezĂĄrta, a Szolnok irĂĄnyĂĄbĂłl Budapest felĂ© haladĂłkat PĂ©terinĂ©l GyömrĂ” irĂĄnyĂĄba elterelik, csak a menetrend szerinti buszokat Ă©s a megkĂŒlönböztetĂ” jelzĂ©st hasznĂĄlĂł jĂĄrmĂ»veket engedik Budapest irĂĄnyĂĄba.
    A 400-as Ășton, ÜllĂ” belterĂŒletĂ©n a tĂŒntetĂ”k tĂ­z gĂ©pkocsija lassĂ­tja a forgalmat a fĂ”vĂĄros felĂ© vezetĂ” oldalon. A helyszĂ­nt biztosĂ­tĂł rendĂ”rök elmondĂĄsa szerint dĂ©lelĂ”tt nem törtĂ©nt rendkĂ­vĂŒli esemĂ©ny.
    Pécsen - ahol helyi és orszågos szakszervezeti vezetÔk a Horvåt RendÔr Szakszervezet elnökével tartottak közös sajtótåjékoztatót és egyeztetést pénteken - tovåbbra sincs fennakadås a közlekedésben.
    A 6-os fĂ”Ășt SzigetvĂĄr felĂ© vezetĂ” szakaszĂĄn mintegy ötven autĂł foglalta el a kĂ©t sĂĄv egyikĂ©t pĂ©ntek dĂ©lben. A tĂŒntetĂ©s nem okozott fennakadĂĄst a közlekedĂ©sben.     PĂĄlfalvi NĂĄndor, a FĂŒggetlen RendĂ”r Szakszervezet baranyai vĂĄlasztmĂĄnyi elnöke azt mondta, hogy a kormĂĄny megalĂĄzza a rendvĂ©delmi dolgozĂłkat, nyugdĂ­jasaikat pedig ingyenĂ©lĂ”knek kiĂĄltotta ki. Tarthatatlannak nevezte, hogy az orszĂĄg vezetĂ”i a szakszervezetek helyĂ©re a kamarĂĄt ĂĄllĂ­tanĂĄk, amelynek vezetĂ”it nem maguk vĂĄlasztjĂĄk.     Pach DĂĄniel, a RendĂ”r Szakszervezetek VĂ©degyletĂ©nek elnöke arrĂłl beszĂ©lt, hogy a nyugati orszĂĄgokban a szakszervezetekkel valĂł egyeztetĂ©s nĂ©lkĂŒli döntĂ©shozatalt mĂĄr magyar mintĂĄnak hĂ­vjĂĄk. HozzĂĄtette, horvĂĄt kollĂ©gĂĄikkal közös megmozdulĂĄsokrĂłl egyeztetnek pĂ©nteken.     Dubravko Jagic, a 15 ezer fĂ”s HorvĂĄt RendĂ”r Szakszervezet elnöke erĂ”t Ă©s sikert kĂ­vĂĄnt a magyarorszĂĄgi szakszervezeteknek, Ă©s teljes tĂĄmogatĂĄsĂĄrĂłl biztosĂ­totta Ă”ket.


Hozzïżœszïżœlïżœsok Kedves Olvasïżœ! Jelentkezzen be ïżœs akkor hozzïżœszïżœlhat a tïżœmïżœhoz!



Webradio.hu - Szegedi, orszïżœgos ïżœs sport hïżœrek a nap 24 ïżœrïżœjïżœban!:HĂ­rek arrow HĂ­rközpont



Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player