Programajánló
Március 2020
H K S C P S V
2425262728291
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
Ebben a hónapban
Hírfolyam
14:42 
Csongrád megyében is támogatják a Mintamenza program terjedését
14:41 
Ukrán válság - Az oroszok hajók elsüllyesztésével foglyul ejtették az ukrán flotta egy részét
14:40 
Ukrán válság - Orosz lap: Viktor Janukovicsot állítólag infarktussal kórházban kezelik
14:38 
Versenyuszoda épül Gödöllőn
14:36 
Ukrán válság - Magyar katona vezeti az EBESZ katonai megfigyelőit
13:44 
Diszkótragédia - Fenntartotta a korábbi jogerős ítéletet a Kúria a West Balkán-ügyben
Szeged
Szegedi hírek
Bőrgyógyászati távkonzultációs rendszert fejlesztettek Szegeden
Színházi világnapi programok Szegeden
Választás 2014 – Bajnai: áprilisban hosszú távra eldől, az ország merre halad tovább
Balett és fantasztikus vígjáték a Szegedi Nemzeti Színház márciusi műsorán
FIGYELEM! MENETREND MÓDOSÍTÁS!
Magazin
Uccai dumák
Politikus szerepek
Játék
Kivirágzás vezényszóra
Autók
Hihetetlen: Audi A4 Avantból rozsdás konzervdoboz
Sport Sport
A BL-döntőt célozza meg a győri kézilabdacsapat
MTI   2011 July 21, Thursday  

Hazai porondon a duplázást, azaz a bajnoki cím, valamint a Magyar Kupa megvédését, nemzetközi szinten pedig a Bajnokok Ligája döntőjébe jutást tűzték ki célul a Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapatánál.
  Hozzászólások Nyomtat E-mail PDF
(MTI) - Hazai porondon a duplázást, azaz a bajnoki cím, valamint a Magyar Kupa megvédését, nemzetközi szinten pedig a Bajnokok Ligája döntőjébe jutást tűzték ki célul a Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapatánál.

"Júliusban a hátralévő időben a fizikai felkészítésen lesz a hangsúly, később áttérünk az úgynevezett vegyes felkészülésre - mondta a klub csütörtöki sajtótájékoztatóján Konkoly Csaba vezetőedző. - A bajnoki rajtig tizenhét edzőmérkőzés szerepel a programunkban, mindent annak rendelünk alá, hogy a versenyszezon kezdetére a régi és az újonnan érkezett játékosokból ütőképes csapatot alakítsunk ki kollégámmal, Danyi Gáborral."
    
A korai jó forma indokolt, hiszen az ETO Hypo elleni Bajnokok Ligája-mérkőzését a bécsi klub játékosainak elfoglaltsága miatt - sokan vesznek részt a Pánamerikai Játékokon - előrehozták szeptember 23-ra. Görbicz Anita csapatkapitány elmondta: nagyon kemény edzésekkel készülnek a feladatokra és bízik benne, hogy a következő szezonban minden kitűzött célt sikerül elérniük.
    
Az eseményen Johannes Roschek, az Audi Motor Hungaria pénzügyi igazgatója bejelentette, hogy a gyár meghosszabbítja a klubbal a 2012. június 30-án lejáró főszponzori szerződését, ám ennek pontos részleteiről egyelőre nem árultak el többet.
    
A sajtótájékoztatón bemutatták az új szerzeményeket is: a norvég Heidi Löke BL-győztesként érkezett a Larviktól, ezen kívül kétszeres Európa-bajnok és világbajnoki bronzérmes. A szerb Andrea Lekic a szlovén Krim Ljubljanától jött Győrbe. Hazája válogatottjában szerepel, akárcsak a montenegrói Jovanka Radicevic. Utóbbi kétszeres KEK-győztes. Valamennyien két évre szóló szerződést kötöttek az ETO-val.


Hozzászólások Kedves Olvasó! Jelentkezzen be és akkor hozzászólhat a témához!Webradio.hu - Szegedi, országos és sport hírek a nap 24 órájában!:HírekContent on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player