Programajánló
Szeptember 2020
H K S C P S V
311 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4
Ebben a hónapban
Hírfolyam
14:42 
Csongrád megyében is támogatják a Mintamenza program terjedését
14:41 
Ukrán válság - Az oroszok hajók elsüllyesztésével foglyul ejtették az ukrán flotta egy részét
14:40 
Ukrán válság - Orosz lap: Viktor Janukovicsot állítólag infarktussal kórházban kezelik
14:38 
Versenyuszoda épül Gödöllőn
14:36 
Ukrán válság - Magyar katona vezeti az EBESZ katonai megfigyelőit
13:44 
Diszkótragédia - Fenntartotta a korábbi jogerős ítéletet a Kúria a West Balkán-ügyben
Szeged
Szegedi hírek
Pingvinfiókák születtek a Szegedi Vadasparkban
Választás 2014 – Bajnai: áprilisban hosszú távra eldől, az ország merre halad tovább
Elfogadták szegedi önkormányzat 2014-es költségvetését
FIGYELEM! MENETREND MÓDOSÍTÁS!
Választás 2014 – Botka: az Orbán-kormány leváltható
Magazin
Uccai dumák
Jégeső, világvége
Játék
Kivirágzás vezényszóra
Autók
Hihetetlen: Audi A4 Avantból rozsdás konzervdoboz
Sport Sport
Külföldi szakember is lehet a női kézilabda-válogatott kapitánya
MTI   2011 June 27, Monday  

Akár külföldi szakembert is kinevezhetnek a női kézilabda-válogatottnál, ahol Mátéfi Eszter lemondása után üresedett meg a szövetségi kapitányi poszt - erről Vetési Iván, a hazai szövetség pénteken megválasztott elnöke beszélt.
  Hozzászólások Nyomtat E-mail PDF
(MTI) - Akár külföldi szakembert is kinevezhetnek a női kézilabda-válogatottnál, ahol Mátéfi Eszter lemondása után üresedett meg a szövetségi kapitányi poszt - erről Vetési Iván, a hazai szövetség pénteken megválasztott elnöke beszélt.

"A női szövetségi kapitány személyéről augusztus végén, szeptember elején kell döntést hozni, hiszen októberben már tétmérkőzést játszik a válogatott. Azt gondolom, lehet szó külföldi szakemberről is, de nem feltétlenül szeretnék azt. - fogalmazott Vetési a Digisport hétfő reggeli műsorában. - Először is meg kell nézni, hogy kik jöhetnek szóba, kik azok, akik szakmailag megütik azt a szintet, amit elvárunk egy szövetségi kapitánytól. Nekünk azt a jelöltet kell kiválasztani, aki garanciát jelenthet arra, hogy a válogatott minél előbb visszakerül a világ élvonalába. A legfontosabb természetesen a hazai, 2014-es Európa-bajnokságon való szereplés lesz, de jó lenne már a 2012-es Eb-n is a legjobbak közé tartozni."
    
Az elnök hozzátette: szeretnének olyan feltételeket teremteni, hogy ne anyagi kérdés legyen a poszt betöltése. "Ne az legyen, hogy az illető klubedző és a klubjában kap fizetést, és a válogatott irányítását kiegészítő tiszteletdíjért vállalja el." - hangsúlyozta.

A beszélgetés során szóba került Nagy László is: "A nemzeti válogatottban a legjobbak játszanak, Nagy László az egyik, ha nem a legjobb jobb kettes játékos ma Magyarországon, illetve a világon. Meg kell őt újra keresni, de csak akkor, ha van értelme" - mondta.
   
A Barcelona átlövője hosszas huzavona után februárban közölte, hogy a jövőben nem kíván a magyar férfi kézilabda-válogatottban szerepelni.


Hozzászólások Kedves Olvasó! Jelentkezzen be és akkor hozzászólhat a témához!Webradio.hu - Szegedi, országos és sport hírek a nap 24 órájában!:HírekContent on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player