Filmleírások
Red
RedFrank (Bruce Willis), Joe (Morgan Freeman), Marvin (John Malkovich) és Victoria (Helen Mirren) egykor a CIA legjobb ügynökei voltak. Természetesen nem porszívókat árultak.
Mamut
Ilyen az Ă©let
Call Girl
Narnia Krónikái 3. - A Hajnalvándor útja
Ördög
Könyv
Hírlevél
Hírlevél
Programajánló
December 2022
H K S C P S V
2829301 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1
Ebben a hónapban
Színikínálat
Gyüjtemény
WebKozmo
Veresné Novák Katalin: Kellenek a nõk a közéletbe
Relax
A bor elemzése
A hõskor hõsei 2
Filmleírások
Intim vallomások
Filmleírások Filmleírások
Soul Kitchen
-kĂĽlsõ-   2010 November 10, Wednesday  
Soul Kitchen
A kocsmatulajdonos Zinos-t balszerencsék sorozata sújtja: barátnõje Kínába megy dolgozni, porckorongsérve lesz és lassacskán törzsvendégei is faképnél hagyják.
Olvasói értékelés:starstarstarstarstar / 0
Értékelje Ön is! starstarstarstarstar
  Hozzászólások Nyomtat E-mail PDF

Soul Kitchen
-- --

Rendezõ(k): Fatih Akin
Szereplõ(k): Adam Bousdoukos, Moritz Bleibtreu, Anna Bederke, Pheline Roggan, Birol Ünel, Udo Kier, Wotan Wilke Möhring, Gryllus Dorka

A kocsmatulajdonos Zinos-t balszerencsék sorozata sújtja: barátnõje Kínába megy dolgozni, porckorongsérve lesz és lassacskán törzsvendégei is faképnél hagyják. Mindennek tetejébe megjelenik börtönbõl frissen szabadult testvére, akinek segítségre van szüksége, és egy akadékoskodó adóellenõr is. Zinos minden erejével azon van, hogy Németországot és minden gondját hátrahagyva kövesse barátnõjét Shanghaiba, ám közben a Soul Kitchen a remek ételek és hangulatos koncerteknek köszönhetõen egyre népszerûbbé válik.


Hozzászólások Kedves Olvasó! Jelentkezzen be és akkor hozzászólhat a témához!Webradio.hu - Szegedi, országos és sport hírek a nap 24 órájában!:HĂ­rek arrow GyĂ»jtemĂ©nyContent on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player