Filmleírások
Red
RedFrank (Bruce Willis), Joe (Morgan Freeman), Marvin (John Malkovich) és Victoria (Helen Mirren) egykor a CIA legjobb ügynökei voltak. Természetesen nem porszívókat árultak.
Mamut
Ilyen az Ă©let
Call Girl
Narnia Krónikái 3. - A Hajnalvándor útja
Ördög
Könyv
Hírlevél
Hírlevél
Programajánló
December 2022
H K S C P S V
2829301 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1
Ebben a hónapban
Színikínálat
Gyüjtemény
WebKozmo
Égetõ Mária: örülök, hogy tehetem, ami a dolgom és amit szeretek
Kissné Novák Éva: Az ember nem magányra született
Relax
A hõskor hõsei 2
Filmleírások
SzĂĽzet szĂĽntess!
Filmleírások Filmleírások
Dobogó kövek
-kĂĽlsõ-   2010 October 26, Tuesday  
Dobogó kövek
Egy debreceni fiatalokból álló, öt tagú baráti társaság szíve-lelke és központi figurája Patrik és Félix, akik gyerekkori jóbarátok.
Olvasói értékelés:starstarstarstarstar / 0
Értékelje Ön is! starstarstarstarstar
  Hozzászólások Nyomtat E-mail PDF

Dobogó kövek
-- --

Rendezõ(k): Martin Csaba
Szereplõ(k): Martin Csaba, Molnár Attila, Pindroch Csaba, Czupi Kála, Tánczos Tamás, Ilyés József, Szilágyi István, Harna Péter, Szabó Kimmel Tamás

Egy debreceni fiatalokból álló, öt tagú baráti társaság szíve-lelke és központi figurája Patrik és Félix, akik gyerekkori jóbarátok. Félix egy szoftverfejlesztõ cégnél dolgozik mint teszter, Patrik pedig alkalmi munkákból finanszírozva tengeti mindennapjait.
Békés, bár cseppet sem könnyû életük azonban gyökeres fordulatot vesz, amikor az anyagi problémákkal küzdõ Félixet kirúgják az állásából, Patrik pedig egy zsebkendõnyi, dobogókõi, értéktelen birtok mellé még hatalmas tartozást is örököl nagyapjától.
A két fõhõs és a kis társaság többi tagja; egy chip-n-dale táncos, egy hacker és a segítõkész barátnõ összefognak, hogy gyorsan és egyszerûen pénzt kerítsenek. Tervük, hogy Félix volt munkahelyérõl meglovasítsanak egy nagyértékû szoftvert, azonban egész másként alakul, mint ahogyan azt kieszelték.
Az eseményekbe ráadásul Ricsi, Patrik kétes jellemû unokatestvére is belekavar. Megtudja ugyanis, hogy unokaöccse frissen örökölt dobogókõi telkén a régi hun legenda szerint a felbecsülhetetlen értékkel bíró "dobogó kövek" vannak elásva.


Hozzászólások Kedves Olvasó! Jelentkezzen be és akkor hozzászólhat a témához!Webradio.hu - Szegedi, országos és sport hírek a nap 24 órájában!:HĂ­rek arrow GyĂ»jtemĂ©nyContent on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player