Filmleírások
Red
RedFrank (Bruce Willis), Joe (Morgan Freeman), Marvin (John Malkovich) és Victoria (Helen Mirren) egykor a CIA legjobb ügynökei voltak. Természetesen nem porszívókat árultak.
Mamut
Ilyen az Ă©let
Call Girl
Narnia Krónikái 3. - A Hajnalvándor útja
Ördög
Könyv
Hírlevél
Hírlevél
Programajánló
December 2022
H K S C P S V
2829301 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1
Ebben a hónapban
Színikínálat
Gyüjtemény
WebKozmo
Hetesi Erzsébet: Nem könnyû ma dékánnak lenni
Veresné Novák Katalin: Kellenek a nõk a közéletbe
Relax
Futballmeccsen
A bor elemzése
Filmleírások Filmleírások
Könnyû nõcske
-kĂĽlsõ-   2010 October 26, Tuesday  
Könnyû nõcske
Olive (Emma Stone) egy hétköznapi lány, aki nem nagyon tûnik ki a többiek közül, és a fiúkkal is hadilábon áll. Egészen addig míg egy véletlen hazugság, és egy gyorsan terjedõ pletyka a népszerûségi lista legfelsõ fokára emeli.
Olvasói értékelés:starstarstarstarstar / 0
Értékelje Ön is! starstarstarstarstar
  Hozzászólások Nyomtat E-mail PDF

Easy A
-- --

Rendezõ(k): Will Gluck
Szereplõ(k): Emma Stone, Amanda Bynes, Cam Gigandet, Stanley Tucci, Patricia Clarkson, Penn Badgley, Malcolm McDowell, Lisa Kudrow, Thomas Haden Church, Alyson Michalka

Olive (Emma Stone) egy hétköznapi lány, aki nem nagyon tûnik ki a többiek közül, és a fiúkkal is hadilábon áll. Egészen addig míg egy véletlen hazugság, és egy gyorsan terjedõ pletyka a népszerûségi lista legfelsõ fokára emeli. Szexuális szolgáltatásokat (persze csak átverésbõl) nyújt mindazoknak a sulitársainak, akiknek nem jutott barátnõ, és ezt cikinek érzik. Olive szíve megesik rajtuk, de egy idõ után már nem csak ez áll a hazugságok hátterében.


Hozzászólások Kedves Olvasó! Jelentkezzen be és akkor hozzászólhat a témához!Webradio.hu - Szegedi, országos és sport hírek a nap 24 órájában!:HĂ­rek arrow GyĂ»jtemĂ©nyContent on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player