Filmleírások
Red
RedFrank (Bruce Willis), Joe (Morgan Freeman), Marvin (John Malkovich) és Victoria (Helen Mirren) egykor a CIA legjobb ügynökei voltak. Természetesen nem porszívókat árultak.
Mamut
Ilyen az élet
Call Girl
Narnia Krónikái 3. - A Hajnalvándor útja
Ördög
Könyv
Hírlevél
Hírlevél
Programajánló
December 2022
H K S C P S V
2829301 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1
Ebben a hnapban
Színikínálat
Gyüjtemény
WebKozmo
Vajda Júlia: a férfiak szeretik irányítani a nõket
Relax
Vidám képek
Eltemette elefántja
Filmleírások
Feketék fehéren
Filmleírások Filmleírások
The Expendables - A feláldozhatók
-külsõ-   2010 October 11, Monday  
The Expendables - A feláldozhatók
Sylvester Stallone filmje egy kemény, pörgõs akciófilm, melynek fõszereplõi egy csapat zsoldos, akiket felbérelnek, hogy behatoljanak egy dél-amerikai országba, és végezzenek annak könyörtelen diktátorával.
Olvasi rtkels:starstarstarstarstar / 0
rtkelje n is! starstarstarstarstar
  Hozzszlsok Nyomtat E-mail PDF

The Expendables
-- --

Rendezõ(k): Sylvester Stallone
Szereplõ(k): Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Eric Roberts, David Zayas, Mickey Rourke, Randy Couture, Steve Austin, Bruce Willis, Arnold Schwarzenegger, Charisma Carpenter, Giselle Itié, Gary Daniels, Terry Crews, Gáti Oszkár, Epres Attila, Görög László, Jakab Csaba, Kõszegi Ákos, Schneider Zoltán

Sylvester Stallone filmje egy kemény, pörgõs akciófilm, melynek fõszereplõi egy csapat zsoldos, akiket felbérelnek, hogy behatoljanak egy dél-amerikai országba, és végezzenek annak könyörtelen diktátorával. Amikor a küldetés megkezdõdik, a zsoldosok ráébrednek, hogy semmi sem az, aminek látszik. Hamarosan a csalás és árulás sûrû hálójában találják magukat. Úgy tûnik, hogy a küldetést nem tudják folytatni, ártatlan életek forognak kockán, ám ennél komolyabb kihívás is vár a csapatra: kiderül, hogy egyik társuk elárulta õket, ezért az életüket minden eddiginél komolyabb veszély fenyegeti.


Hozzszlsok Kedves Olvas! Jelentkezzen be s akkor hozzszlhat a tmhoz!Webradio.hu - Szegedi, orszgos s sport hrek a nap 24 rjban!:Hírek arrow GyûjteményContent on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player