Filmleírások
Red
RedFrank (Bruce Willis), Joe (Morgan Freeman), Marvin (John Malkovich) és Victoria (Helen Mirren) egykor a CIA legjobb ügynökei voltak. Természetesen nem porszívókat árultak.
Mamut
Ilyen az Ă©let
Call Girl
Narnia Krónikái 3. - A Hajnalvándor útja
Ördög
Könyv
Hírlevél
Hírlevél
Programajánló
Január 2023
H K S C P S V
2627282930311
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
Ebben a hónapban
Színikínálat
Gyüjtemény
WebKozmo
Veresné Novák Katalin: Kellenek a nõk a közéletbe
Kissné Novák Éva: Az ember nem magányra született
Relax
Futballmeccsen
Filmleírások
Feketék fehéren
Filmleírások Filmleírások
A varázslótanonc
-kĂĽlsõ-   2010 August 03, Tuesday  
A varázslótanonc
Dave Stutler egy átlagos fõiskolás srác, aki épp fizikavizsgájára készül, és szeretne randit kérni álmai nõjétõl, Beckytõl.
Olvasói értékelés:starstarstarstarstar / 0
Értékelje Ön is! starstarstarstarstar
  Hozzászólások Nyomtat E-mail PDF

The Sorcerer’s Apprentice
-- színes, magyarul beszélõ, amerikai akciófilm, 103 perc, 2010, 12 éven aluliak számára csak nagykorú felügyelete mellett ajánlott --

Rendezõ(k): Jon Turteltaub
Szereplõ(k): Nicolas Cage, Jay Baruchel, Alfred Molina

Dave Stutler egy átlagos fõiskolás srác, aki épp fizikavizsgájára készül, és szeretne randit kérni álmai nõjétõl, Beckytõl. Balthazar Blake pedig egy igazi varázslómester, aki a mai, modern Manhattanben tengeti napjait, és próbálja megvédeni a várost õsi ellenfelétõl, Maxim Horvath-tól. Balthazar nem boldogul egyedül, így felfogadja tanoncának Dave-et, akiben rejtett mágikus képességeket vél felfedezni. Sajnos ezek az erõk túl mélyen lappanganak Dave-ben, aki bár keményen próbálkozik, csak nehezen tudja elsajátítani Blake összetett varázsmûvészetét. A mágus és segédje azonban keményen dolgoznak azon, hogy visszaszorítsák a sötétség erõit. Az ifjú Stutlernek most minden bátorságára szüksége lesz, hogy túlélje a kiképzést, megmentse a várost, és még a kiszemelt lány szívét is meghódítsa, hogy végül joggal nevezhesse magát igazi varázslótanoncnak.


Hozzászólások Kedves Olvasó! Jelentkezzen be és akkor hozzászólhat a témához!Webradio.hu - Szegedi, országos és sport hírek a nap 24 órájában!:HĂ­rek arrow GyĂ»jtemĂ©nyContent on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player