Filmleírások
Red
RedFrank (Bruce Willis), Joe (Morgan Freeman), Marvin (John Malkovich) és Victoria (Helen Mirren) egykor a CIA legjobb ügynökei voltak. Természetesen nem porszívókat árultak.
Mamut
Ilyen az élet
Call Girl
Narnia Krónikái 3. - A Hajnalvándor útja
Ördög
Könyv
Hírlevél
Hírlevél
Programajánló
Februr 2023
H K S C P S V
30311 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 1 2 3 4 5
Ebben a hnapban
Színikínálat
Gyüjtemény
WebKozmo
Hetesi Erzsébet: Nem könnyû ma dékánnak lenni
Égetõ Mária: örülök, hogy tehetem, ami a dolgom és amit szeretek
Relax
A bor elemzése
Eltemette elefántja
Filmleírások Filmleírások
Szellemíró
-külsõ-   2010 July 12, Monday  
Szellemíró
A cselekmény középpontjában a "szellemíró" (aki híres emberek helyett, az õ nevük alatt írja meg bestsellernek szánt önéletrajzi mûveiket) tehetséges angol író áll, akit meggyõz az ügynöke...
Olvasi rtkels:starstarstarstarstar / 1
rtkelje n is! starstarstarstarstar
  Hozzszlsok Nyomtat E-mail PDF

The Ghost Writer
-- színes, feliratos, francia-német-angol filmdráma, 128 perc, 2010, 12 éven aluliak számára csak nagykorú felügyelete mellett ajánlott --

Rendezõ(k): Roman Polanski
Szereplõ(k): Ewan McGregor, Pierce Brosnan

A cselekmény középpontjában a "szellemíró" (aki híres emberek helyett, az õ nevük alatt írja meg bestsellernek szánt önéletrajzi mûveiket) tehetséges angol író áll, akit meggyõz az ügynöke, hogy van számára egy soha vissza nem térõ munkalehetõség, amely csak egyszer adódik az életben. Segítenie kell a brit ex-miniszterelnöknek, Adam Lang-nek (Pierce Brosnan) befejezni az emlékiratait, miután az elõzõleg felkért író rejtélyes körülmények között elhalálozott. Miután a szellemíró (Ewan McGregor) megérkezik az Egyesült Államokban található távoli villába, hogy megkezdje a munkát az ex-miniszterelnökkel, Lang-et háborús bûncselekményekkel vádolják meg, amelyet állítólag még korábbi kormányminisztersége idején követett el. A tüntetõk és a riporterek áradata közepette a szellemíró a befejezetlen kézirat mélyére ás, és arra a következtetésre jut, hogy elõdjének azért kellett meghalnia, mert titkos kapcsolatot fedezett fel Lang és a CIA között. És minél több információt tár fel, egyre inkább testet ölt az a meggyõzõdése, hogy immár az õ élete is veszélyben van.


Hozzszlsok Kedves Olvas! Jelentkezzen be s akkor hozzszlhat a tmhoz!Webradio.hu - Szegedi, orszgos s sport hrek a nap 24 rjban!:Hírek arrow GyûjteményContent on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player