Filmleírások
Red
RedFrank (Bruce Willis), Joe (Morgan Freeman), Marvin (John Malkovich) és Victoria (Helen Mirren) egykor a CIA legjobb ügynökei voltak. Természetesen nem porszívókat árultak.
Mamut
Ilyen az Ă©let
Call Girl
Narnia Krónikái 3. - A Hajnalvándor útja
Ördög
Könyv
Hírlevél
Hírlevél
Programajánló
Február 2023
H K S C P S V
30311 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 1 2 3 4 5
Ebben a hónapban
Színikínálat
Gyüjtemény
WebKozmo
Piczil Márta: Nem véletlen az õsi szereposztás
Veresné Novák Katalin: Kellenek a nõk a közéletbe
Filmleírások
Szex, csajok, Ibiza
Terminál
Filmleírások Filmleírások
KĂ©jjel-nappal
-kĂĽlsõ-   2010 July 07, Wednesday  
KĂ©jjel-nappal
Amikor egy kisvárosi nõ (Cameron Diaz) találkozik egy rejtélyes férfival (Tom Cruise), aki láthatóan nem fél semmitõl, titkokkal teli, és mindig a legváratlanabb pillanatokban bukkan fel, azt gondolja talán õ az, õ álmai pasija.
Olvasói értékelés:starstarstarstarstar / 0
Értékelje Ön is! starstarstarstarstar
  Hozzászólások Nyomtat E-mail PDF

Knight and Day
-- színes, magyarul beszélõ, amerikai akció-vígjáték, 110 perc, 2010, 12 éven aluliak számára csak nagykorú felügyelete mellett ajánlott --

Rendezõ(k): James Mangold
Szereplõ(k): Tom Cruise, Cameron Diaz

Amikor egy kisvárosi nõ (Cameron Diaz) találkozik egy rejtélyes férfival (Tom Cruise), aki láthatóan nem fél semmitõl, titkokkal teli, és mindig a legváratlanabb pillanatokban bukkan fel, azt gondolja talán õ az, õ álmai pasija. Azonban hamarosan gyanítani kezdi, hogy valami nem stimmel, és rájön, hogy a férfi nem más, mit egy profi ügynök. Nincs sok választása, vele kell tartania, és egyszer csak egy árulásokkal, átverésekkel teli helyzetben találja magát.
Halálos kalandokon verekszik keresztül magukat, meghökkentõ helyzeteket cseleznek ki közös erõvel. A túlélésük egyetlen záloga, ha bíznak egymásban. De vajon az ügynök az akinek mutatja magát?

 


Hozzászólások Kedves Olvasó! Jelentkezzen be és akkor hozzászólhat a témához!Webradio.hu - Szegedi, országos és sport hírek a nap 24 órájában!:HĂ­rek arrow GyĂ»jtemĂ©nyContent on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player