Filmleírások
Red
RedFrank (Bruce Willis), Joe (Morgan Freeman), Marvin (John Malkovich) és Victoria (Helen Mirren) egykor a CIA legjobb ügynökei voltak. Természetesen nem porszívókat árultak.
Mamut
Ilyen az Ă©let
Call Girl
Narnia Krónikái 3. - A Hajnalvándor útja
Ördög
Könyv
Hírlevél
Hírlevél
Programajánló
Január 2023
H K S C P S V
2627282930311
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
Ebben a hónapban
Színikínálat
Gyüjtemény
WebKozmo
Hetesi Erzsébet: Nem könnyû ma dékánnak lenni
Relax
A bor elemzése
Eltemette elefántja
Filmleírások
Szex, csajok, Ibiza
Filmleírások Filmleírások
Ajami
-kĂĽlsõ-   2010 June 09, Wednesday  
Ajami
Jaffa kikötõjének Ajami elnevezésû része a kultúrák olvasztó tégelye, ahol konfliktusokkal terhes kapcsolatban élnek egymás mellett különbözõ világszemléletû zsidók, muszlimok és keresztények.
Olvasói értékelés:starstarstarstarstar / 0
Értékelje Ön is! starstarstarstarstar
  Hozzászólások Nyomtat E-mail PDF

Ajami
-- színes, feliratos, német-izraeli filmdráma, 120 perc, 2009, 16 éven aluliak számára nem ajánlott --

Rendezõ(k): Yaron Shani
Szereplõ(k): Fouad Habash, Shahir Kabaha

Jaffa kikötõjének Ajami elnevezésû része a kultúrák olvasztó tégelye, ahol konfliktusokkal terhes kapcsolatban élnek egymás mellett különbözõ világszemléletû zsidók, muszlimok és keresztények. Az idõben oda-vissza utazva, illetve más-más szereplõk életébe pillantva válhatunk annak tanúivá, hogy milyen elviselhetetlen az a helyzet, ami itt kialakult. Az érzékeny 13 éves Nasri és bátyja, Omar családjukkal együtt rettegésben élnek, amióta nagybátyjuk szerencsétlenül megsebesített egy prominens klántagot. Malek, a naiv palesztin menekült feketén dolgozik Izraelben, hogy az anyja életét megmentõ operációra gyûjtsön pénzt. A tehetõs palesztin Binj csodálatos jövõrõl álmodik zsidó menyasszonyával. A zsidó rendõr, Dando megszállottan keresi eltûnt bátyját. Az emberi lét tragikus törékenységét érhetjük tetten Ajami közösségének mindennapjaiban, ahol ellenségek élnek szomszédként. Semmilyen más helyszín nem ábrázolhatná jobban a különbözõ világok drámai összeütközését.


Hozzászólások Kedves Olvasó! Jelentkezzen be és akkor hozzászólhat a témához!Webradio.hu - Szegedi, országos és sport hírek a nap 24 órájában!:HĂ­rek arrow GyĂ»jtemĂ©nyContent on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player