Filmleírások
Red
RedFrank (Bruce Willis), Joe (Morgan Freeman), Marvin (John Malkovich) és Victoria (Helen Mirren) egykor a CIA legjobb ügynökei voltak. Természetesen nem porszívókat árultak.
Mamut
Ilyen az Ă©let
Call Girl
Narnia Krónikái 3. - A Hajnalvándor útja
Ördög
Könyv
Hírlevél
Hírlevél
Programajánló
Január 2023
H K S C P S V
2627282930311
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
Ebben a hónapban
Színikínálat
Gyüjtemény
WebKozmo
Veresné Novák Katalin: Kellenek a nõk a közéletbe
Vajda Júlia: a férfiak szeretik irányítani a nõket
Relax
Vidám képek
A bor elemzése
Filmleírások Filmleírások
Kék bársony
-kĂĽlsõ-   2010 June 03, Thursday  
Kék bársony
Látszólag békés és nyugalmas kisvárosba érkezik az ifjú Jeffrey Beaumont. A mezõn sétálva levágott emberi fület talál. Beviszi a rendõrségre, de ott senki nem jelentette be, hogy hiányozna a füle.
Olvasói értékelés:starstarstarstarstar / 0
Értékelje Ön is! starstarstarstarstar
  Hozzászólások Nyomtat E-mail PDF

Blue Velvet
-- színes, magyarul beszélõ, amerikai filmdráma, 120 perc, 1986 --

Rendezõ(k): David Lynch
Szereplõ(k): Kyle MacLachlan, Isabella Rossellini, Laura Dern, Dennis Hopper

Látszólag békés és nyugalmas kisvárosba érkezik az ifjú Jeffrey Beaumont. A mezõn sétálva levágott emberi fület talál. Beviszi a rendõrségre, de ott senki nem jelentette be, hogy hiányozna a füle. Jeff beül a bárba, ahol elbûvöli az énekesnõ hangja és szépsége. Kiderül, hogy Dorothyt bizarr viszony fûzi az öntörvényû helyi hatalmassághoz, Frankhez. Az ördögi férfi ugyanis, aki embereivel rettegésben tartja a kisváros lakóit, elrabolta a nõ kisfiát. Így zsarolja, hogy minden kívánságát teljesítse. Jeff és a jó szándékú Sandy segíteni akar Dorothyn. Rémálomszerû kaland veszi kezdetét.David Lynch korunk egyik legeredetibb filmrendezõje, akinek talán legjobb filmje a Kék bársony. Ebben a nyomasztóan erotikus, lenyûgözõ látványvilágú moziban sûrûsödik össze a rendezõ késõbbi filmjeinek összes alapeleme: erõszak, félelem, szex, szerelem és a bágyasztóan idillikus amerikai álomvilág ellentmondásai.

 


Hozzászólások Kedves Olvasó! Jelentkezzen be és akkor hozzászólhat a témához!Webradio.hu - Szegedi, országos és sport hírek a nap 24 órájában!:HĂ­rek arrow GyĂ»jtemĂ©nyContent on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player