Filmleírások
Red
RedFrank (Bruce Willis), Joe (Morgan Freeman), Marvin (John Malkovich) és Victoria (Helen Mirren) egykor a CIA legjobb ügynökei voltak. Természetesen nem porszívókat árultak.
Mamut
Ilyen az Ă©let
Call Girl
Narnia Krónikái 3. - A Hajnalvándor útja
Ördög
Könyv
Hírlevél
Hírlevél
Programajánló
Január 2023
H K S C P S V
2627282930311
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
Ebben a hónapban
Színikínálat
Gyüjtemény
WebKozmo
Piczil Márta: Nem véletlen az õsi szereposztás
Relax
Vidám képek
Eltemette elefántja
Filmleírások
Intim vallomások
Filmleírások Filmleírások
TĂşlparton
-kĂĽlsõ-   2010 June 03, Thursday  
TĂşlparton
Egy anya gyermekével az etnikai tisztogatások elõl menekülni kényszerül Abháziából. A fiú apja betegsége miatt nem tart velük. Õk ketten sikeresen megérkeznek Grúzia fõvárosába, Tbiliszbe, és megpróbálnak új életet kezdeni.
Olvasói értékelés:starstarstarstarstar / 0
Értékelje Ön is! starstarstarstarstar
  Hozzászólások Nyomtat E-mail PDF

Gagma napiri / The other bank
-- színes, feliratos, grúz-kazahsztáni filmdráma, 90 perc, 2009, 12 éven aluliak számára csak nagykorú felügyelete mellett ajánlott --

Rendezõ(k): George Ovashvili
Szereplõ(k): Tedo Bekhauri

Egy anya gyermekével az etnikai tisztogatások elõl menekülni kényszerül Abháziából. A fiú apja betegsége miatt nem tart velük. Õk ketten sikeresen megérkeznek Grúzia fõvárosába, Tbiliszbe, és megpróbálnak új életet kezdeni. A gyerek azonban képtelen megszokni az új környezetet, hiányzik neki a régi otthona, és természetesen az apja. Barátaitól rémtörténeteket hall arról, ami Abháziában zajlik, durva erõszakról, kegyetlen mészárlásról mesélnek egymásnak. Amikor azonban anyját más férfival látja, betelik nála a pohár. Vonatra száll azzal a céllal, hogy ha kell, egyedül is visszamegy a sokezer ember számára biztos halált jelentõ vérengzés színhelyére, hogy megtalálja régi életét. Mivel nem beszél más nyelvet, egy barátja tanácsára süketnémának tetteti magát, hogy ki ne derüljön származása.


Hozzászólások Kedves Olvasó! Jelentkezzen be és akkor hozzászólhat a témához!Webradio.hu - Szegedi, országos és sport hírek a nap 24 órájában!:HĂ­rek arrow GyĂ»jtemĂ©nyContent on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player