Kipróbáltuk
Szegedi autósiskolák a neten
ImageNem könnyű olcsó, megbízható autósiskolát találni, amely használható, biztos gyakorlatot ad. Feltérképeztük a szegedi autósiskolákat, és felmértük kínálatukat. Általában a teljes árat egyik iskola sem teszi fel a honlapra, úgyhogy számolgathatunk.
Esőben csendesebb a borfesztivál
Sziki, kori
Kipróbáltuk: Az I. Belklinika honlapja
Szőke kapitány és a tízjegyű ügyfélkód
Sulinet -részletekben utoljára
Könyv
Hírlevél
Hírlevél
Programajánló
Február 2020
H K S C P S V
27282930311 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 1
Ebben a hónapban
Színikínálat
Gyüjtemény
WebKozmo
Piczil Márta: Nem véletlen az ősi szereposztás
Veresné Novák Katalin: Kellenek a nők a közéletbe
Filmleírások
A tűzben edzett férfi
Terminál
Kipróbáltuk Kipróbáltuk
Dél-Alföldi szolgáltatók a neten
Vajgely Pál   2010 May 17, Monday  
Image
Napjainkban szinte bármit intézhetünk az interneten; időpontot foglalhatunk különböző hivatalokban, vásárolhatunk, híreket olvashatunk. A szolgáltatók is igyekeznek megfelelni a kor elvárásainak, azt vizsgáljuk, hogyan?
  Hozzászólások Nyomtat E-mail PDF

A dél-alföldi áramszolgáltató, teljes nevén az EFD-DÉMÁSZ honlapja az edfdemasz.hu címen érhető  el. Egy nagyon ízléses honlappal találkozhat a látogató, ahol azonnal felhívják a figyelmünket az online ügyintézés lehetőségére. Egy regisztráció után, amely nem igényel túl sok információt, mindössze a fizetőszámunkat, a fogyasztási helyünk azonosítóját és ez e-mail címet kell megadnunk, ezek után összesen 14 fajta online szolgáltatás közül választhatunk, az újonnan megépített ház rendszerbe való bekapcsolásától egészen a mérőállás bejelentésig sok mindent elintézhetünk az online ügyfélszolgálat segítségével. 

Látszik, hogy a szolgáltató sok pénzt és energiát fordított a honlapra, amelyen rengeteg dolgot intézhetünk el. A portál használata nagyon kényelmes, könnyedén kezelhető. A fogyasztói számunk segítségével regisztráció nélkül jelenthetjük be a mérőóránk állását.

A cikk nem ért véget, kattintson a folytatásért!
Hozzászólások Kedves Olvasó! Jelentkezzen be és akkor hozzászólhat a témához!Webradio.hu - Szegedi, országos és sport hírek a nap 24 órájában!:Hírek arrow GyűjteményContent on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player