Filmleírások
Red
RedFrank (Bruce Willis), Joe (Morgan Freeman), Marvin (John Malkovich) és Victoria (Helen Mirren) egykor a CIA legjobb ügynökei voltak. Természetesen nem porszívókat árultak.
Mamut
Ilyen az Ă©let
Call Girl
Narnia Krónikái 3. - A Hajnalvándor útja
Ördög
Könyv
Hírlevél
Hírlevél
Programajánló
Február 2023
H K S C P S V
30311 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 1 2 3 4 5
Ebben a hónapban
Színikínálat
Gyüjtemény
WebKozmo
Égetõ Mária: örülök, hogy tehetem, ami a dolgom és amit szeretek
Kissné Novák Éva: Az ember nem magányra született
Relax
A bor elemzése
A hõskor hõsei 2
Filmleírások Filmleírások
Szélcsend
-kĂĽlsõ-   2010 May 06, Thursday  
Szélcsend
A film három nõ története, akik egy balatoni vitorlásklubból indulnak egy utolsó õszi vitorlázásra, kihasználva a jó idõt. Ketten közülük testvérek, a harmadik pedig a fiatalabb lány barátnõje.
Olvasói értékelés:starstarstarstarstar / 0
Értékelje Ön is! starstarstarstarstar
  Hozzászólások Nyomtat E-mail PDF

Szélcsend
-- színes, magyar játékfilm, 91 perc, 2009, 16 éven aluliak számára nem ajánlott --

Rendezõ(k): Sas Tamás
Szereplõ(k): Kováts Adél, Pálmai Anna, Kovács Patrícia

A film három nõ története, akik egy balatoni vitorlásklubból indulnak egy utolsó õszi vitorlázásra, kihasználva a jó idõt. Ketten közülük testvérek, a harmadik pedig a fiatalabb lány barátnõje. A dolog idillien indul, a tó közepén úgy döntenek, élvezik egy kicsit az õszi Balaton nyugalmát. Napozás közben pezsgõt bontanak.


Nagy nevetések közepette asszociációs játékot játszanak, de Anikó, az idõsebb nõvér egyre kevésbé tudja visszafogni gunyoros és keserû természetét. A játék egyre gonoszabbá válik, és a lepel, ami a valódi viszonyokat és problémákat takarja, idõnként fellebben egy-egy dermesztõ pillanatra.
Szép lassan feltárul elõttünk a három lány zavaros kapcsolata, az elhallgatásokból, hazugságokból álló múltjuk. Egyre nyilvánvalóbbá válik, hogy a tragédia elkerülhetetlen. Ezen a gyönyörû napon mindnyájuk élete kilép eddigi medrébõl, és visszavonhatatlanul megváltozik.


Hozzászólások Kedves Olvasó! Jelentkezzen be és akkor hozzászólhat a témához!Webradio.hu - Szegedi, országos és sport hírek a nap 24 órájában!:HĂ­rek arrow GyĂ»jtemĂ©nyContent on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player