Filmleírások
Red
RedFrank (Bruce Willis), Joe (Morgan Freeman), Marvin (John Malkovich) és Victoria (Helen Mirren) egykor a CIA legjobb ügynökei voltak. Természetesen nem porszívókat árultak.
Mamut
Ilyen az Ă©let
Call Girl
Narnia Krónikái 3. - A Hajnalvándor útja
Ördög
Könyv
Hírlevél
Hírlevél
Programajánló
Január 2023
H K S C P S V
2627282930311
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
Ebben a hónapban
Színikínálat
Gyüjtemény
WebKozmo
Piczil Márta: Nem véletlen az õsi szereposztás
Vajda Júlia: a férfiak szeretik irányítani a nõket
Relax
A férfi földrajza
Filmleírások
A tûzben edzett férfi
Filmleírások Filmleírások
A másik Irina
-kĂĽlsõ-   2010 May 04, Tuesday  
A másik Irina
Egy fiatal pár, Aurel és Irina Jianu a jobb élet reményében vidékrõl Bukarestbe költözik. Nagyvárosi pályafutásuk nem indul könnyen.
Olvasói értékelés:starstarstarstarstar / 0
Értékelje Ön is! starstarstarstarstar
  Hozzászólások Nyomtat E-mail PDF

CealaltĂŁ Irina / The Other Irene
-- színes, román filmdráma, 95 perc, 2009 --

Rendezõ(k): Andrei Gruzsniczki
Szereplõ(k): Andi Vasluianu, Simona Popescu, Vlad Ivanov, Dragoº Bucur, Oana Ioachim, Gabriel Spahiu, Dana Dogaru, Dan Aºtilean, Doru Ana

Egy fiatal pár, Aurel és Irina Jianu a jobb élet reményében vidékrõl Bukarestbe költözik. Nagyvárosi pályafutásuk nem indul könnyen.

Aurel biztonsági õrként dolgozik egy bevásárlóközpontban, Irina pedig egy illatszerekkel foglalkozó egyiptomi cég könyvelõje. Rátermettségével és megbízhatóságával a lány eléri, hogy fõnökei szakmai továbbképzésre Kairóba küldik. Igent mond az ajánlatra, hisz a remélt magasabb fizetéssel elérhetõvé válhatnának álmaik: saját otthon, gyerek. Aurel türelmetlenül várja Irinát, aki nagy lelkesedéssel tér haza. Nem sokkal késõbb újra Kairóba kell utaznia. Várt hazatértének napján Aurel telefonhívást kap a kairói román konzultól: Irina öngyilkossságot követett el. Mivel a kapott információk hézagosak, és az öngyilkosságot nem tudja Irináról elképzelni, Aurel megpróbálja kideríteni, mi történt a párjával.


Hozzászólások Kedves Olvasó! Jelentkezzen be és akkor hozzászólhat a témához!Webradio.hu - Szegedi, országos és sport hírek a nap 24 órájában!:HĂ­rek arrow GyĂ»jtemĂ©nyContent on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player