Filmleírások
Red
RedFrank (Bruce Willis), Joe (Morgan Freeman), Marvin (John Malkovich) és Victoria (Helen Mirren) egykor a CIA legjobb ügynökei voltak. Természetesen nem porszívókat árultak.
Mamut
Ilyen az Ă©let
Call Girl
Narnia Krónikái 3. - A Hajnalvándor útja
Ördög
Könyv
Hírlevél
Hírlevél
Programajánló
Január 2023
H K S C P S V
2627282930311
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
Ebben a hónapban
Színikínálat
Gyüjtemény
WebKozmo
Piczil Márta: Nem véletlen az õsi szereposztás
Vajda Júlia: a férfiak szeretik irányítani a nõket
Relax
A férfi földrajza
A hõskor hõsei 2
Filmleírások Filmleírások
Brooklyn mélyén
-kĂĽlsõ-   2010 April 20, Tuesday  
Brooklyn mélyén
A film három kilátástalan helyzetbe került rendõr pokoljárását követi végig, akik Brooklyn legsötétebb körzetében néznek szembe erõszakkal...
Olvasói értékelés:starstarstarstarstar / 0
Értékelje Ön is! starstarstarstarstar
  Hozzászólások Nyomtat E-mail PDF

Brooklyn's Finest
-- színes, feliratos, amerikai krimi, 140 perc, 2009, 16 éven aluliak számára nem ajánlott --

Rendezõ(k): Antoine Fuqua
Szereplõ(k): Richard Gere, Ethan Hawke, Don Cheadle

A film három kilátástalan helyzetbe került rendõr pokoljárását követi végig, akik Brooklyn legsötétebb körzetében néznek szembe erõszakkal, korrupcióval és a saját démonaikkal.
A boldogtalan házasságában vergõdõ Eddie (Richard Gere) az alkoholban és egy fiatal prosti karjaiban remél megváltást. 20 eseménytelen évnyi kínlódás után a nyugdíjazása elõtt hét nappal rábízott újoncok hatására próbál meg olyan rendõr lenni, amilyen addig talán még sohasem volt.


Sal (Ethan Hawke) büszke, 5 gyermekes családapa, aki családja szebb jövõjének reményében, a kábítószerosztályon lehúzott 12 évnyi kemény munkáját teszi kockára egy veszélyes magánakcióval.
Tango (Don Cheadle) 3 éve dolgozik beépített zsaruként drogdealerek, gyilkosok között és még 9 hónap börtönt is bevállalt a tökéletes álcázás kedvéért. Azonban hogy visszanyerhesse feleségét és régi életét, felettese egy utolsó feladattal bízza meg: börtönbe kell juttatnia bizalmasát és legjobb barátját, Cazt (Wesley Snipes).
Eddie-nek, Sal nak és Tangonak sosem kellett volna találkozniuk, de döntéseik és egy szervezett rendõrségi drograzzia ugyanarra az elátkozott bûnügy helyszínére sodorja õket.


Hozzászólások Kedves Olvasó! Jelentkezzen be és akkor hozzászólhat a témához!Webradio.hu - Szegedi, országos és sport hírek a nap 24 órájában!:HĂ­rek arrow GyĂ»jtemĂ©nyContent on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player