Filmleírások
Red
RedFrank (Bruce Willis), Joe (Morgan Freeman), Marvin (John Malkovich) és Victoria (Helen Mirren) egykor a CIA legjobb ügynökei voltak. Természetesen nem porszívókat árultak.
Mamut
Ilyen az Ă©let
Call Girl
Narnia Krónikái 3. - A Hajnalvándor útja
Ördög
Könyv
Hírlevél
Hírlevél
Programajánló
Január 2023
H K S C P S V
2627282930311
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
Ebben a hónapban
Színikínálat
Gyüjtemény
WebKozmo
Piczil Márta: Nem véletlen az õsi szereposztás
Égetõ Mária: örülök, hogy tehetem, ami a dolgom és amit szeretek
Relax
Vidám képek
A hõskor hõsei 2
Filmleírások Filmleírások
Dot.com
-kĂĽlsõ-   2010 April 01, Thursday  
Dot.com
Egy hegyek közt megbúvó tó partján elterülõ, világtól eldugott, gyönyörû, bohókás kis portugál faluban Pedro, a fiatal "mérnök" azon fáradozik, hogy a kormány finanszírozza az odavezetõ autóút megépítését.
Olvasói értékelés:starstarstarstarstar / 0
Értékelje Ön is! starstarstarstarstar
  Hozzászólások Nyomtat E-mail PDF

Dot.com
-- színes, feliratos, portugál-brazil vígjáték, 103 perc, 2007, 12 éven aluliak számára csak nagykorú felügyelete mellett ajánlott --

Rendezõ(k): Luís Galvao Teles
Szereplõ(k): Joao Tempera, María Adánez

Egy hegyek közt megbúvó tó partján elterülõ, világtól eldugott, gyönyörû, bohókás kis portugál faluban Pedro, a fiatal "mérnök" azon fáradozik, hogy a kormány finanszírozza az odavezetõ autóút megépítését. Munkája azonban nem igazán sikeres, hiszen éppen akkor lépünk be a történetbe, mikor kiderül, hogy nem jut pénz a hidakkal és alagutakkal tûzdelt útra.

Mindez azonban csak a bonyodalmak kezdetét jelenti. Hõsünk ugyanis a lobbi érdekében a falu nevével - Aguas Altas - honlapot jegyeztet be, azzal a céllal, hogy azon keresztül tudósítsa a világot a helyi eseményekrõl és a helyieknek az út iránti elkötelezettségérõl, illetve annak nagy szükségérõl. Csakhogy egy spanyol multinacionális cég pont ezen a néven gyárt ásványvizet, és visszakövetelik a honlap nevét a falutól.


Hozzászólások Kedves Olvasó! Jelentkezzen be és akkor hozzászólhat a témához!Webradio.hu - Szegedi, országos és sport hírek a nap 24 órájában!:HĂ­rek arrow GyĂ»jtemĂ©nyContent on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player