Filmleírások
Red
RedFrank (Bruce Willis), Joe (Morgan Freeman), Marvin (John Malkovich) és Victoria (Helen Mirren) egykor a CIA legjobb ügynökei voltak. Természetesen nem porszívókat árultak.
Mamut
Ilyen az Ă©let
Call Girl
Narnia Krónikái 3. - A Hajnalvándor útja
Ördög
Könyv
Hírlevél
Hírlevél
Programajánló
Január 2023
H K S C P S V
2627282930311
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
Ebben a hónapban
Színikínálat
Gyüjtemény
WebKozmo
Piczil Márta: Nem véletlen az õsi szereposztás
Égetõ Mária: örülök, hogy tehetem, ami a dolgom és amit szeretek
Relax
A bor elemzése
Filmleírások
A tûzben edzett férfi
Filmleírások Filmleírások
A titánok harca
-kĂĽlsõ-   2010 April 01, Thursday  
A titánok harca 3D
A hatalomért folytatott harc során, mióta világ a világ, emberek királyokkal, királyok pedig istenekkel mérik össze erejüket. Az istenek közötti küzdelem azonban elpusztíthatja az egész világot.
Olvasói értékelés:starstarstarstarstar / 0
Értékelje Ön is! starstarstarstarstar
  Hozzászólások 1 Nyomtat E-mail PDF

Clash of the Titans
-- színes, magyarul beszélõ, angol-amerikai fantasy, 106 perc, 2010, 12 éven aluliak számára csak nagykorú felügyelete mellett ajánlott --

Rendezõ(k): Louis Leterrier
Szereplõ(k): Sam Worthington

A hatalomért folytatott harc során, mióta világ a világ, emberek királyokkal, királyok pedig istenekkel mérik össze erejüket. Az istenek közötti küzdelem azonban elpusztíthatja az egész világot.
Perszeusz (Sam Worthington), akit isten nemzett, de ember nevelt fel, képtelen megvédeni családját az alvilág bosszúálló istenétõl, Hádésztõl (Ralph Fiennes). Veszteni valója már nincs, így vállalja, hogy egy csapat mindenre elszánt harcost a pokol ura ellen vezet, mielõtt az megszerezné Zeusztól (Liam Neeson) a hatalmat.


Veszedelmes útjuk során Perszeusz és bátor katonái tiltott világokon verekszik keresztül magukat, olyan tájakra jutnak el, ahova ember még nem tette be a lábát, ahol démonokkal és ismeretlen fenevadakkal veszik fel a harcot. Perszeusz egyetlen esélye a túlélésre, ha elfogadja a benne rejlõ isteni hatalmat, és képes sorsa fölé emelkedni, rátalálva saját végzetére.


Hozzászólások Kedves Olvasó! Jelentkezzen be és akkor hozzászólhat a témához!

Farkas Eszter 2010 May 15, Saturday, 16:47:03

Elbaszoot jĂł!!Imáááádom Kacsint Felkiáltás Felkiáltás Felkiáltás Felkiáltás Felkiáltás Felkiáltás Felkiáltás Felkiáltás Felkiáltás Felkiáltás Felkiáltás Felkiáltás Felkiáltás

Hozzászólások száma: 1 


Webradio.hu - Szegedi, országos és sport hírek a nap 24 órájában!:HĂ­rek arrow GyĂ»jtemĂ©nyContent on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player